Käsivarteen kattava opas: Retkeily Saanan ja Haltin maisemissa

Aiheeseen liittyvää

THE VAPORS: Crazy/Together (Hiljaiset Levyt HIKS-088) 7″ 2024

The Vapors koottiin alunperin Englannissa 1978 ja sai suurimman hittinsä vuonna 1980 biisistä Turning Japanese, joka oli listaykkönen Australiassa ja kolmonen Englannissa. Biisi löytyy monelta punkkokoelmalta ja dvd:ltä, vaikkei se todellakaan mitään punkkia ole. Itse pidin enemmän bändin Jam-maisemmista biiseistä kuten Waitin' For The Weekend ja News At Ten.

Emotion visa: PMMP vs Maustetytöt

Tänään kisailussa on Emotion visan historian ensimmäinen kaksintaistelu. Testaa...

Kroonisen kivun kuvaus pysäyttää – Tervetuloa sairaiden valtakuntaan

Hanna Bervoetsin romaani 'Tervetuloa sairaiden valtakuntaan' on samaistuttava kuvaus kroonisesta sairaudesta ja sen tuomista haasteista.

Fyysikon pohdintoja energiahoitojen roolista hyvinvoinnissa

Johanna Blomqvistin kirja Kvanttifysiikasta energiahoitoihin – Fyysikon matka mieleen ja paranemiseen kuvaa energiahoitomenetelmien ja kvanttifysiikan yhdistäviä tekijöitä.

Viikon Kovin Biisi: VKB 06/24

Nämä kilpailijat kisaavat Viikon Kovimman Biisin tittelistä. Katso yksityiskohdat tästä.

Jaa somessa

Tuore retkeilyopas esittelee Käsivarren alueen ainutlaatuisia vuoristomaisemia ja antaa käytännön neuvoja ikimuistoiselle vaellukselle.

Tapio Karttakeskuksen julkaisema retkeilyopas tarjoaa tietoa Käsivarren alueen luonnosta sekä vinkkejä vaelluksille Saanalle ja Haltille.

Kirja esittelee Kalottireitin Kilpisjärveltä Haltille sekä muita Kilpisjärven päiväretkikohteita, mukaan lukien Saana-tunturi ja Mallan luonnonpuisto.

Opas on kirjoittanut Kilpisjärvellä asuva Laura Hakulinen, joka on perehtynyt alueen erityispiirteisiin kuten harvinaiseen linnustoon ja kasvistoon.

Mukana tuleva vedenkestävä ulkoilukartta helpottaa reittien hahmottamista ja suunnistusta alueella.

Lähde Tapio Karttakeskus

spot_img