Käsivarteen kattava opas: Retkeily Saanan ja Haltin maisemissa

Aiheeseen liittyvää

Esc – Blackbook (Straight Up Breakbeat 2024)

Reese-bassoa, breikkejä kulta-ajoilta, jamaika-viitteet sekä eteeriset tanssilattia-hypnoosiin ajavat padit kaikki löytyy eli Escillä kaikki jungle-genren checklistin asiat kunnossa hänen debyytti-levyllään jonka julkaisee pitkän linja jungle-expertti ODJ Dizzy kotimaisella lafkallaan SUBB.

Muuta tavoitteet tuloksiksi katalyyttisten mekanismien voimalla

Kirjan periaatteet ovat laajasti sovellettavissa monilla eri aloilla, ja...

Kirja elokuvasta ja sen tekemisestä

Raija Talvion ja Mikko Mattilan Arvottomat - tärkeintä on lähteminen -tietoteos julkaistaan Sodankylän elokuvajuhlilla. Tässä moniäänisessä kirjassa haastattelut, valokuvat ja aikalaistekstit täydentävät toisiaan.

Liljankukka – esikoisromaani menetetyn kotiseudun kaipuusta

Liljankukka on tarina Ainon matkasta sodan varjojen alla. Menetysten ja rakkauden sävyttämä romaani kertoo menetetyn kotiseudun kaipuusta.

Pohjanmaan museossa avataan uudistettu kokoelmanäyttely 8.6.

Aarteita meiltä ja merten takaa -näyttely esittelee Karl ja Elin Hedmanin monipuolisen kokoelman Pohjanmaan museossa. Näyttely tarjoaa ainutlaatuisen katsauksen taideaarteisiin ja paikalliseen kulttuuriperintöön.

Jaa somessa

Tuore retkeilyopas esittelee Käsivarren alueen ainutlaatuisia vuoristomaisemia ja antaa käytännön neuvoja ikimuistoiselle vaellukselle.

Tapio Karttakeskuksen julkaisema retkeilyopas tarjoaa tietoa Käsivarren alueen luonnosta sekä vinkkejä vaelluksille Saanalle ja Haltille.

Kirja esittelee Kalottireitin Kilpisjärveltä Haltille sekä muita Kilpisjärven päiväretkikohteita, mukaan lukien Saana-tunturi ja Mallan luonnonpuisto.

Opas on kirjoittanut Kilpisjärvellä asuva Laura Hakulinen, joka on perehtynyt alueen erityispiirteisiin kuten harvinaiseen linnustoon ja kasvistoon.

Mukana tuleva vedenkestävä ulkoilukartta helpottaa reittien hahmottamista ja suunnistusta alueella.

Lähde Tapio Karttakeskus

spot_img