Keltainen lumimies seikkailee nyt kirjan sivuilla – sarja perustuu aitoon ystävyyteen

Aiheeseen liittyvää

Jouni Tossavaisen valokuvarunoja esillä Turun näyttelyssä

Turun Kirjan talossa esitellään Jouni Tossavaisen uusia valokuvarunoja huhtikuussa.

Kansainvälinen tanssin päivä herättää Suomen eloon tanssin taian kautta

Kansainvälistä tanssin päivää juhlistetaan ympäri Suomea monipuolisilla esityksillä ja tapahtumilla.

TEOS 2024 -tapahtuma siirtyy toukokuulle ja laajentaa valokuvataiteeseen

TEOS 2024 esittelee yli tuhat nykytaideteosta Helsingissä ja laajentaa tarjontaansa valokuvataiteeseen. Tapahtuma tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden taidekokoelman aloittamiseen tai sen laajentamiseen.

Heather Morrisin uusin kirja Nousevan auringon sisaret kuvaa musiikin voimaa vankileirin olosuhteissa

Heather Morrisin teos Nousevan auringon sisaret ammentaa toimintansa toisen maailmansodan japanilaiselta vankileiriltä, missä musiikki loi toivoa.

Viikon Kovin Biisi: VKB 14/24

Nämä kilpailijat kisaavat Viikon Kovimman Biisin tittelistä. Katso yksityiskohdat tästä.

Jaa somessa

Tuiskulaan saapuu uusi asukas ja kylän rauha järkkyy, kun keltainen lumimies Gustav alkaa hauskuuttaa ympäristöään – Keltainen lumimies ilahduttaa nyt myös kirjan muodossa.

Tuiskula on lumisateinen pikkukylä Hirviövuoren juurella, jonne uusi asukas Osmo saapuu ja solmii ystävyyden keltaisen lumimiehen Gustavin kanssa. Gustavin riehakkuus ja leikinhalu aiheuttavat kaaosta kylässä, jossa hirviöiden esiintyminen on kielletty.

’Keltainen lumimies’ on Joonas Utin ja Anttu Harlinin luoma sarja, joka ammentaa tarinansa luojien tosielämän ystävyydestä ja kulttuurierojen kohtaamisesta. Sarjan pohjalta on tuotettu menestynyt animaatio, jota esitetään Disney+ -palvelussa 60 eri maassa ja Suomessa nähtävissä Yle Areenassa.

Utti kertoo sarjan syntyneen oman elämänsä inspiroimana ja toivoo tarinan tuovan iloa katsojilleen. Sarja on nyt laajentumassa myös kirjallisuuden pariin, antaen tarinalle uusia ulottuvuuksia.

Lähde Anni Gullichsen

spot_img