THE VAPORS: Crazy/Together (Hiljaiset Levyt HIKS-088) 7″ 2024

Aiheeseen liittyvää

Viikon Kovin Biisi: VKB 14/24

Nämä kilpailijat kisaavat Viikon Kovimman Biisin tittelistä. Katso yksityiskohdat tästä.

Heather Morrisin uusin kirja Nousevan auringon sisaret kuvaa musiikin voimaa vankileirin olosuhteissa

Heather Morrisin teos Nousevan auringon sisaret ammentaa toimintansa toisen maailmansodan japanilaiselta vankileiriltä, missä musiikki loi toivoa.

Arppa, Kaseva ja kirjafestarit – Tampere-talon ohjelmaa loppuvuodelle

Marras-joulukuun vaihteessa Tampere-talo täyttyy kirjallisuuden ja suomihittien ystävistä.

Weekend Festivalin CNNCT x Taco Bell -lavan artistit julki

Weekend Festival julistaa elektronisen tanssimusiikin huiput 2.–3.8.2024 Vermon tapahtumapuistoon, mm. Timmy Trumpetin ja Alan Walkerin.

Talvifestivaali vaikuttaa Ruka-Kuusamon talouteen yli miljoonalla eurolla

Ruka-Kuusamon talvifestivaalin taloudellinen vaikutus ylittää miljoonan euron rajan, ja se näkyy matkailijoiden rahankäytössä.

Jaa somessa

The Vapors koottiin alunperin Englannissa 1978 ja sai suurimman hittinsä vuonna 1980 biisistä Turning Japanese, joka oli listaykkönen Australiassa ja kolmonen Englannissa. Biisi löytyy monelta punkkokoelmalta ja dvd:ltä, vaikkei se todellakaan mitään punkkia ole. Itse pidin enemmän bändin Jam-maisemmista biiseistä kuten Waitin’ For The Weekend ja News At Ten.

Vapors hajosi 1981, kun toinen LP Magnets floppasi (paitsi Kanadassa se sijoittui paremmin kuin eka). Vuonna 2016 oli aika paluulle ja kokoonpanossakin on 3 alkuperäisjäsentä, uusi rumpali Michael Bowes ja kolmannessa kitarassa laulaja-kitaristi David Fentonin poika Dan. Vuonna 2020 tuli sitten uusi albumi Together ja joitakin lataussinglejä. Nämäkin biisit on julkaistu lataussinkkuina jo 2020, mutta ovat nyt siis ekaa kertaa vinyylisinglenä. Biisit löytyvät myös tuolta LP:ltä, mutta tässä lukee B-puolen kohdalla single version, niin kaipa tämä sitten jotenkin poikkeaa (ei ainakaan pituudessa).

Musiikki ei oikeastaan ole n. 40 vuodessa juuri muuttunut. Etenkin Crazy menee noiden mainitsemieni suosikkibiisien joukkoon, Togetherin ollessa tavanomaisempi. Crazy on tarttuvaa uuden aallon poppia, joka voisi ihan hyvin olla tehty vaikkapa 1980 ja sehän ei meikäläistä haittaa! Singlen kannen on kuulemma tekoälyllä tehnyt itse Junttila. Levyssä muuten lukee julkaisuvuodeksi 2023, mutta kyllä tämä vasta helmikuussa 2024 ilmestyi.

-V. Vahtera

spot_img