Kroonisen kivun kuvaus pysäyttää – Tervetuloa sairaiden valtakuntaan

Aiheeseen liittyvää

pothOles – It’s Been a While (Common Labour 2024)

Common Labour-levymerkki palaa vuosien tauon jälkeen tuomalla label-isännän PothOlesin uutta syvää house-musiikkia kuulijoille vinyylimuodossa. Deep housea genren klassisessa merkityksessään tarjoillaan neljän kappaleen voimin.

The Record Of My Life #32: CMX – Aion

Täyden kympin tuotos, josta on suorastaan mahdottomuus löytää heikkoa hetkeä.

Viikon Kovin Biisi: VKB 26/24

Nämä kilpailijat kisaavat Viikon Kovimman Biisin tittelistä. Katso yksityiskohdat tästä.

Mitkä kirjat ovat suosituimpia pääkaupunkiseudulla tänä kesänä?

Pääkaupunkiseudun kirjastojen kesälukemistasuositut: dekkarit ja Finlandia-ehdokkaat. Oodi on Helsingin matkailuvetonaula.

Ruisrockin festaritunnelma huipussaan: Iloinen ja ikimuistoinen viikonloppu

Ruisrock-festivaali toi Ruissaloon 105 000 juhlijaa ja yli 100 upeaa artistia. Tapahtuma oli täynnä musiikkia ja unohtumattomia hetkiä.

Jaa somessa

Hanna Bervoetsin romaani ’Tervetuloa sairaiden valtakuntaan’ on samaistuttava kuvaus kroonisesta sairaudesta ja sen tuomista haasteista.

Hanna Bervoetsin tuore teos ’Tervetuloa sairaiden valtakuntaan’ (Gummerus) käsittelee kroonista sairautta ja jatkuvaa kipua, joka mullistaa kolmekymppisen Clayn elämän. Teos avaa näkymän kroonisesti sairaan arkeen ja sisäiseen maailmaan.

Kirjan myötä lukija tutustuu Clayn kutistuvaan elämänpiiriin, kun hän kamppailee kivun ja uupumuksen kanssa. Romaanin ainutlaatuinen kerronta kutsuu lukijan syventymään kroonisesti sairaan kokemusmaailmaan mielikuvituksellisen sairaiden valtakunnan kautta.

Hanna Bervoets on tunnettu hollantilainen kirjailija, joka on saanut mainetta omakohtaisilla ja tunnistettavilla teoksillaan. Hänen aiemmin Suomessa esittelemänsä ’Sopimatonta sisältöä’ on tulossa myös televisiotuotannoksi.

Lähde Pauliina Pietilä

spot_img