Kroonisen kivun kuvaus pysäyttää – Tervetuloa sairaiden valtakuntaan

Aiheeseen liittyvää

Viikon Kovin Biisi: VKB 14/24

Nämä kilpailijat kisaavat Viikon Kovimman Biisin tittelistä. Katso yksityiskohdat tästä.

Heather Morrisin uusin kirja Nousevan auringon sisaret kuvaa musiikin voimaa vankileirin olosuhteissa

Heather Morrisin teos Nousevan auringon sisaret ammentaa toimintansa toisen maailmansodan japanilaiselta vankileiriltä, missä musiikki loi toivoa.

Arppa, Kaseva ja kirjafestarit – Tampere-talon ohjelmaa loppuvuodelle

Marras-joulukuun vaihteessa Tampere-talo täyttyy kirjallisuuden ja suomihittien ystävistä.

Weekend Festivalin CNNCT x Taco Bell -lavan artistit julki

Weekend Festival julistaa elektronisen tanssimusiikin huiput 2.–3.8.2024 Vermon tapahtumapuistoon, mm. Timmy Trumpetin ja Alan Walkerin.

Talvifestivaali vaikuttaa Ruka-Kuusamon talouteen yli miljoonalla eurolla

Ruka-Kuusamon talvifestivaalin taloudellinen vaikutus ylittää miljoonan euron rajan, ja se näkyy matkailijoiden rahankäytössä.

Jaa somessa

Hanna Bervoetsin romaani ’Tervetuloa sairaiden valtakuntaan’ on samaistuttava kuvaus kroonisesta sairaudesta ja sen tuomista haasteista.

Hanna Bervoetsin tuore teos ’Tervetuloa sairaiden valtakuntaan’ (Gummerus) käsittelee kroonista sairautta ja jatkuvaa kipua, joka mullistaa kolmekymppisen Clayn elämän. Teos avaa näkymän kroonisesti sairaan arkeen ja sisäiseen maailmaan.

Kirjan myötä lukija tutustuu Clayn kutistuvaan elämänpiiriin, kun hän kamppailee kivun ja uupumuksen kanssa. Romaanin ainutlaatuinen kerronta kutsuu lukijan syventymään kroonisesti sairaan kokemusmaailmaan mielikuvituksellisen sairaiden valtakunnan kautta.

Hanna Bervoets on tunnettu hollantilainen kirjailija, joka on saanut mainetta omakohtaisilla ja tunnistettavilla teoksillaan. Hänen aiemmin Suomessa esittelemänsä ’Sopimatonta sisältöä’ on tulossa myös televisiotuotannoksi.

Lähde Pauliina Pietilä

spot_img