Kiehtovia tositarinoita kuninkaallisista uutuuskirjassa

Aiheeseen liittyvää

THE VAPORS: Crazy/Together (Hiljaiset Levyt HIKS-088) 7″ 2024

The Vapors koottiin alunperin Englannissa 1978 ja sai suurimman hittinsä vuonna 1980 biisistä Turning Japanese, joka oli listaykkönen Australiassa ja kolmonen Englannissa. Biisi löytyy monelta punkkokoelmalta ja dvd:ltä, vaikkei se todellakaan mitään punkkia ole. Itse pidin enemmän bändin Jam-maisemmista biiseistä kuten Waitin' For The Weekend ja News At Ten.

Emotion visa: PMMP vs Maustetytöt

Tänään kisailussa on Emotion visan historian ensimmäinen kaksintaistelu. Testaa...

Kroonisen kivun kuvaus pysäyttää – Tervetuloa sairaiden valtakuntaan

Hanna Bervoetsin romaani 'Tervetuloa sairaiden valtakuntaan' on samaistuttava kuvaus kroonisesta sairaudesta ja sen tuomista haasteista.

Fyysikon pohdintoja energiahoitojen roolista hyvinvoinnissa

Johanna Blomqvistin kirja Kvanttifysiikasta energiahoitoihin – Fyysikon matka mieleen ja paranemiseen kuvaa energiahoitomenetelmien ja kvanttifysiikan yhdistäviä tekijöitä.

Viikon Kovin Biisi: VKB 06/24

Nämä kilpailijat kisaavat Viikon Kovimman Biisin tittelistä. Katso yksityiskohdat tästä.

Jaa somessa

Miska Suoniemen esikoisteos ’100 kiehtovaa juttua kuninkaallisista’ tarjoaa kiehtovan matkan kuninkaallisten historiaan ja tositarinoihin.

Miska Suoniemen esikoisteos 100 kiehtovaa juttua kuninkaallisista sukeltaa historiallisten hallitsijoiden elämiin ja tarinoihin.

Teos esittelee sata tositarinaa eri aikakausien ja valtakuntien kuninkaallisista, paljastaen mysteerejä, tragedioita ja koomisia tapahtumia.

Miska Suoniemi on vuonna 2008 Tampereella syntynyt kirjailijalupaus, joka on omistanut useita vuosia kirjoittamiselle ja jolla on kiinnostusta historiaan ja yhteiskunnallisiin kysymyksiin.

Lähde Avain

spot_img