Historialliset rock-keikat ja loistokkaat poptähden hetket – yli 130 artistia Tampereen näyttämöillä!

Aiheeseen liittyvää

Esc – Blackbook (Straight Up Breakbeat 2024)

Reese-bassoa, breikkejä kulta-ajoilta, jamaika-viitteet sekä eteeriset tanssilattia-hypnoosiin ajavat padit kaikki löytyy eli Escillä kaikki jungle-genren checklistin asiat kunnossa hänen debyytti-levyllään jonka julkaisee pitkän linja jungle-expertti ODJ Dizzy kotimaisella lafkallaan SUBB.

Muuta tavoitteet tuloksiksi katalyyttisten mekanismien voimalla

Kirjan periaatteet ovat laajasti sovellettavissa monilla eri aloilla, ja...

Kirja elokuvasta ja sen tekemisestä

Raija Talvion ja Mikko Mattilan Arvottomat - tärkeintä on lähteminen -tietoteos julkaistaan Sodankylän elokuvajuhlilla. Tässä moniäänisessä kirjassa haastattelut, valokuvat ja aikalaistekstit täydentävät toisiaan.

Liljankukka – esikoisromaani menetetyn kotiseudun kaipuusta

Liljankukka on tarina Ainon matkasta sodan varjojen alla. Menetysten ja rakkauden sävyttämä romaani kertoo menetetyn kotiseudun kaipuusta.

Koko perheen tapahtumia: Hakaniemen hallin 110-vuotisjuhla, Hietalahden Lasten lauantai ja Helsinki-päivä Teurastamolla

Helsingin kesä tarjoaa paljon mukavaa tekemistä koko perheelle! Juhli Hakaniemen hallin 110-vuotissynttäreitä, osallistu Teurastamon Helsinki-päivään ja nauti Hietalahden Lasten lauantaista.

Jaa somessa

Yli 130 huippuartistia valtaa Tampereen Tavara-aseman ja Tullikamarin kevään ja kesän aikana.

Tampere tarjoaa kevään ja kesän aikana yli 130 huippuartistin esiintymiset Tavara-asemalla ja Tullikamarilla. Vuoden tapahtumapaikaksi palkittu Tavara-asema näyttämönä mm. Antti Autiolle ja Portion Boyseille. Tullikamarin lavalla puolestaan Ellinoora ja kansainvälistäkin kiinnostusta herättänyt Jesse Markin.

Lupausten mukaan Tampere jatkaa kasvuaan elävän musiikin pääkaupunkina. Tarjonnan joukossa on mm. Kasevan 50-vuotisjuhlakeikka ja Popedan ensiesitys Olli Hermanin kanssa. Läpileikkaus eri genrejen huipuista muodostaa kattavan otoksen kevään ja kesän tapahtumista.

Odotettavissa on myös lasten Second Hand -tapahtuma sekä Tavara-aseman kaksi ensi-iltaa: Tattoo & Art Fest ja Benny Törnroosin Muumipeikon tähtihetki. Uusi Tampere ja Valtteri Festival täydentävät Tampereen tapahtumakesän tarjontaa.

Lähde Tampereen Kulttuurikamari Oy

spot_img