Historialliset rock-keikat ja loistokkaat poptähden hetket – yli 130 artistia Tampereen näyttämöillä!

Aiheeseen liittyvää

THE VAPORS: Crazy/Together (Hiljaiset Levyt HIKS-088) 7″ 2024

The Vapors koottiin alunperin Englannissa 1978 ja sai suurimman hittinsä vuonna 1980 biisistä Turning Japanese, joka oli listaykkönen Australiassa ja kolmonen Englannissa. Biisi löytyy monelta punkkokoelmalta ja dvd:ltä, vaikkei se todellakaan mitään punkkia ole. Itse pidin enemmän bändin Jam-maisemmista biiseistä kuten Waitin' For The Weekend ja News At Ten.

Emotion visa: PMMP vs Maustetytöt

Tänään kisailussa on Emotion visan historian ensimmäinen kaksintaistelu. Testaa...

Kroonisen kivun kuvaus pysäyttää – Tervetuloa sairaiden valtakuntaan

Hanna Bervoetsin romaani 'Tervetuloa sairaiden valtakuntaan' on samaistuttava kuvaus kroonisesta sairaudesta ja sen tuomista haasteista.

Fyysikon pohdintoja energiahoitojen roolista hyvinvoinnissa

Johanna Blomqvistin kirja Kvanttifysiikasta energiahoitoihin – Fyysikon matka mieleen ja paranemiseen kuvaa energiahoitomenetelmien ja kvanttifysiikan yhdistäviä tekijöitä.

Viikon Kovin Biisi: VKB 06/24

Nämä kilpailijat kisaavat Viikon Kovimman Biisin tittelistä. Katso yksityiskohdat tästä.

Jaa somessa

Yli 130 huippuartistia valtaa Tampereen Tavara-aseman ja Tullikamarin kevään ja kesän aikana.

Tampere tarjoaa kevään ja kesän aikana yli 130 huippuartistin esiintymiset Tavara-asemalla ja Tullikamarilla. Vuoden tapahtumapaikaksi palkittu Tavara-asema näyttämönä mm. Antti Autiolle ja Portion Boyseille. Tullikamarin lavalla puolestaan Ellinoora ja kansainvälistäkin kiinnostusta herättänyt Jesse Markin.

Lupausten mukaan Tampere jatkaa kasvuaan elävän musiikin pääkaupunkina. Tarjonnan joukossa on mm. Kasevan 50-vuotisjuhlakeikka ja Popedan ensiesitys Olli Hermanin kanssa. Läpileikkaus eri genrejen huipuista muodostaa kattavan otoksen kevään ja kesän tapahtumista.

Odotettavissa on myös lasten Second Hand -tapahtuma sekä Tavara-aseman kaksi ensi-iltaa: Tattoo & Art Fest ja Benny Törnroosin Muumipeikon tähtihetki. Uusi Tampere ja Valtteri Festival täydentävät Tampereen tapahtumakesän tarjontaa.

Lähde Tampereen Kulttuurikamari Oy

spot_img