Kutsu medialle: Harjoitukset Taru Sormusten herrasta alkavat Tampereen Teatterissa

Aiheeseen liittyvää

Kansainvälinen tanssin päivä herättää Suomen eloon tanssin taian kautta

Kansainvälistä tanssin päivää juhlistetaan ympäri Suomea monipuolisilla esityksillä ja tapahtumilla.

PROBLEMS?: Singles 1978-1983 (Stupido Twins TWINLP278) 2024

Kyllähän kaikki nyt ainakin nuo A-puolen biisit ovat kuulleet. Neljä ensimmäistä biisiä on ainakin klassista suomipunkkia, Ei tää lama päähän käy, Häirikkö oon, Tapan aikaa ja Tahdomme tilaa. Tietty se viideskin eli suurin hittinsä Katupoikien laulu; sitä ei tosin oikein enää jaksa kuunnella, sitä kuuli silloin ilmestyessään jo koko ajan ja vieläkin ihan kiitettävästi.

Monipuolista taidetta Helsingin juhlaviikoilla: Tanssia, klassikot ja basson voimaa

Monitaiteelliset Helsingin juhlaviikot esittelevät Akram Khanin tanssiteoksen ja Esa-Pekka Salosen johtaman sinfoniaorkesterin.

TEOS 2024 -tapahtuma siirtyy toukokuulle ja laajentaa valokuvataiteeseen

TEOS 2024 esittelee yli tuhat nykytaideteosta Helsingissä ja laajentaa tarjontaansa valokuvataiteeseen. Tapahtuma tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden taidekokoelman aloittamiseen tai sen laajentamiseen.

Arppa, Kaseva ja kirjafestarit – Tampere-talon ohjelmaa loppuvuodelle

Marras-joulukuun vaihteessa Tampere-talo täyttyy kirjallisuuden ja suomihittien ystävistä.

Jaa somessa

J.R.R. Tolkienin Taru Sormusten herrasta saapuu näyttämölle Tampereella. Ensimmäiset harjoitukset alkavat aamiaisella ja avoinnakutsulla mediaväelle.

J.R.R. Tolkienin mestariteos Taru Sormusten herrasta herää henkiin Tampereen Teatterissa harjoitusten myötä. Ensiesitys odottaa elokuussa.

Aloitamme päivän aamiaisella, jonka jälkeen siirrymme paikalle saapuneen taiteellisen ryhmän ja teknisen henkilöstön kanssa seuraamaan lukuharjoituksia.

Haluamme toivottaa median edustajat tervetulleiksi seuraamaan harjoituksia. Päivä päättyy kello 15.00, ja on mahdollisuus tekijöiden haastatteluihin.

Harjoitukset jatkuvat kaupungin eri tiloissa toukokuuhun asti, ja Tampere-talossa niitä jatketaan elokuussa ennen ensi-iltaa.

Kiitollisuudella ja odotuksella toivotamme kaikki tervetulleiksi todistamaan tämän suurtuotannon valmistelua!

Lähde Elsa Vähänen

spot_img