Tutkittua tietoa aivoista, geeneistä ja naisten terveydestä Tiedekulmassa

Aiheeseen liittyvää

Viikon Kovin Biisi: VKB 14/24

Nämä kilpailijat kisaavat Viikon Kovimman Biisin tittelistä. Katso yksityiskohdat tästä.

Heather Morrisin uusin kirja Nousevan auringon sisaret kuvaa musiikin voimaa vankileirin olosuhteissa

Heather Morrisin teos Nousevan auringon sisaret ammentaa toimintansa toisen maailmansodan japanilaiselta vankileiriltä, missä musiikki loi toivoa.

Arppa, Kaseva ja kirjafestarit – Tampere-talon ohjelmaa loppuvuodelle

Marras-joulukuun vaihteessa Tampere-talo täyttyy kirjallisuuden ja suomihittien ystävistä.

Weekend Festivalin CNNCT x Taco Bell -lavan artistit julki

Weekend Festival julistaa elektronisen tanssimusiikin huiput 2.–3.8.2024 Vermon tapahtumapuistoon, mm. Timmy Trumpetin ja Alan Walkerin.

Talvifestivaali vaikuttaa Ruka-Kuusamon talouteen yli miljoonalla eurolla

Ruka-Kuusamon talvifestivaalin taloudellinen vaikutus ylittää miljoonan euron rajan, ja se näkyy matkailijoiden rahankäytössä.

Jaa somessa

Helsingin yliopiston Tiedekulma tarjoaa ’Terveys nyt’ -tapahtumasarjassa uusinta tietoa aivojen toiminnasta, geneettisistä tekijöistä ja naisten terveydestä.

Helsinki yliopiston Tiedekulma esittelee ’Terveys nyt’ -tapahtumasarjan, joka tarjoaa tietoa aivojen toiminnasta, geneettisistä tekijöistä ja naisten terveydestä.

Kolmen tapahtuman sarja kattaa uutta tutkimustietoa ja päättyy koko perheen suosittuun ’Päiväni lääkärinä’ -työpajatapahtumaan.

Ensimmäinen tilaisuus käsittelee synnyttämisen turvallisuutta Suomessa ja tarjoaa tärkeää tietoa vaihdevuosista sekä sukupuolen terveysvaikutuksista.

’Naisten terveyden ilta’ on osa tapahtumasarjaa, jonka juontaa Satu Sirkiä. Mukana on myös asiantuntijahaastatteluja.

Myös geenien terveysvaikutuksista ja yksilöllisemmästä hoidosta keskustellaan ’Mitä geenit kertovat terveydestä?’ -tilaisuudessa.

’Ymmärrä aivojasi’ -illassa pääset syventymään aivojen muistiin, kielten oppimiseen ja uskomuksiin.

Lisäksi tapahtumakokonaisuuteen kuuluu ’Päiväni lääkärinä’ -työpajatapahtuma, jossa yleisö pääsee tutustumaan lääkärin työhön ja tieteelliseen tutkimukseen.

Kaikki ’Terveys nyt’ -sarjan tapahtumat ovat avoimia yleisölle ja striimataan Tiedekulman verkkosivuilla, ja tapahtumat videoidaan myöhemmin katsottaviksi.

Lähde unknown

spot_img