Kuuntelemalla auttaminen on taito – Opi uudessa kirjassa

Aiheeseen liittyvää

Viikon Kovin Biisi: VKB 14/24

Nämä kilpailijat kisaavat Viikon Kovimman Biisin tittelistä. Katso yksityiskohdat tästä.

Heather Morrisin uusin kirja Nousevan auringon sisaret kuvaa musiikin voimaa vankileirin olosuhteissa

Heather Morrisin teos Nousevan auringon sisaret ammentaa toimintansa toisen maailmansodan japanilaiselta vankileiriltä, missä musiikki loi toivoa.

Arppa, Kaseva ja kirjafestarit – Tampere-talon ohjelmaa loppuvuodelle

Marras-joulukuun vaihteessa Tampere-talo täyttyy kirjallisuuden ja suomihittien ystävistä.

Weekend Festivalin CNNCT x Taco Bell -lavan artistit julki

Weekend Festival julistaa elektronisen tanssimusiikin huiput 2.–3.8.2024 Vermon tapahtumapuistoon, mm. Timmy Trumpetin ja Alan Walkerin.

Talvifestivaali vaikuttaa Ruka-Kuusamon talouteen yli miljoonalla eurolla

Ruka-Kuusamon talvifestivaalin taloudellinen vaikutus ylittää miljoonan euron rajan, ja se näkyy matkailijoiden rahankäytössä.

Jaa somessa

Olli Lehtisen uusi kirja ”Auta kaveria keskustellen” on kattava opas empaattiseen ja taitavaan keskusteluavun antamiseen.

Olli Lehtisen kirja ”Auta kaveria keskustellen – Näin kuuntelet, ymmärrät ja ratkaiset ongelmia” tarjoaa työkaluja tehokkaaseen ja empaattiseen keskusteluun haastavissa tilanteissa.

Teos sisältää arvokkaita ohjeita keskustelun tueksi, esimerkkitilanteita ja noin tuhat vinkkiä ongelmanratkaisuun. Kirja käsittelee myös auttajan jaksamista ja itsevarmuuden ylläpitämistä.

Lehtinen, entinen kriisityöntekijä, jakaa 14 vuoden kokemuksensa yli 30 000 käydyn keskustelun kautta. Teos korostaa, että kenen tahansa ymmärtävä asenne riittää toisten auttamiseen keskustelun avulla.

Kirja ”Auta kaveria keskustellen” on saatavilla kirjakaupoissa viikosta 7 alkaen ja sopii kaikille auttamisesta kiinnostuneille.

Lähde Viisas Elämä Oy

spot_img