Riikka Tannerin uutuuskirjan, Leninin ilmestyskirjan, julkistus

Aiheeseen liittyvää

MANIFETSI 6 (lehti, 2024)

Tämä tuli sitten päätökseen. En ole ehtinyt lukemaan kuin vasta nuo kolme ensimmäistä punkkiin nojaavaa juttua, mutta selatessa ja sieltä täältä pätkiä lueskellessa tulin siihen johtopäätökseen, että tämä viimeinen numero on ehdottomasti sarjan paras, ei tunnu olevan kuin pari juttua, jotka jäävät kyllä väliin, tai ehkä, enhän jostain pesäpallosta mitään tajua, mutta miksei siitäkin sitten voisi…

Viikon Kovin Biisi: VKB 18/24

Nämä kilpailijat kisaavat Viikon Kovimman Biisin tittelistä. Katso yksityiskohdat tästä.

Tapio Kujala valittu Taideyliopiston vararehtoriksi

Tapio Kujala valittiin Taideyliopiston koulutuksesta vastaavaksi vararehtoriksi. Valinnassa korostettiin hänen johtamiskokemustaan ja laajoja verkostoja.

Teurastamon kesä tarjoilee monipuolista ohjelmaa Helsingissä

Teurastamon kesä täyttyy moninaisista tapahtumista Helsingin sydämessä, joista nauttivat kaikenikäiset kaupunkilaiset.

Laozi ja tekemättömyyden filosofia syntytaolaisuuden sydämessä

TaoLinin syväluotaava teos, Laozi ja tekemättömyyden taito, avaa ovia kiinalaisen ajattelun ja taolaisuuden maailmaan.

Jaa somessa

Riikka Tannerin teos ’Leninin ilmestyskirja’ yhdistää terävää taistolaisuuden analyysiä ja ajankohtaista poliittista pohdintaa.

Riikka Tannerin uusi teos Leninin ilmestyskirja esittelee tarkkanäköistä analyysia taistolaisuudesta ja sen vaikutuksista nykypäivänä. Julkaisua juhlistetaan Kaupunkikirjasto Oodissa, ja katsotaan Godardin Kiinatar-elokuva. Professori Seppo Hentilä ja muut alan asiantuntijat keskustelevat taistolaisuudesta ja sen poliittisista kysymyksistä julkistamistilaisuudessa.

Kirja koostuu viidestä esseeistä, jotka käsittelevät 1970-luvun poliittisia ilmiöitä ja tarjoavat kriittisiä näkökulmia kyseiseen ajanjaksoon. Yksi esseistä pohtii myös latvialaissyntyisen Paul Olbergin vastarintaa Leninin hallintoa kohtaan.

Lähde Kansan Sivistysrahasto sr

spot_img