Laozi ja tekemättömyyden filosofia syntytaolaisuuden sydämessä

Aiheeseen liittyvää

Esc – Blackbook (Straight Up Breakbeat 2024)

Reese-bassoa, breikkejä kulta-ajoilta, jamaika-viitteet sekä eteeriset tanssilattia-hypnoosiin ajavat padit kaikki löytyy eli Escillä kaikki jungle-genren checklistin asiat kunnossa hänen debyytti-levyllään jonka julkaisee pitkän linja jungle-expertti ODJ Dizzy kotimaisella lafkallaan SUBB.

Muuta tavoitteet tuloksiksi katalyyttisten mekanismien voimalla

Kirjan periaatteet ovat laajasti sovellettavissa monilla eri aloilla, ja...

Kirja elokuvasta ja sen tekemisestä

Raija Talvion ja Mikko Mattilan Arvottomat - tärkeintä on lähteminen -tietoteos julkaistaan Sodankylän elokuvajuhlilla. Tässä moniäänisessä kirjassa haastattelut, valokuvat ja aikalaistekstit täydentävät toisiaan.

Liljankukka – esikoisromaani menetetyn kotiseudun kaipuusta

Liljankukka on tarina Ainon matkasta sodan varjojen alla. Menetysten ja rakkauden sävyttämä romaani kertoo menetetyn kotiseudun kaipuusta.

Pohjanmaan museossa avataan uudistettu kokoelmanäyttely 8.6.

Aarteita meiltä ja merten takaa -näyttely esittelee Karl ja Elin Hedmanin monipuolisen kokoelman Pohjanmaan museossa. Näyttely tarjoaa ainutlaatuisen katsauksen taideaarteisiin ja paikalliseen kulttuuriperintöön.

Jaa somessa

TaoLinin syväluotaava teos, Laozi ja tekemättömyyden taito, avaa ovia kiinalaisen ajattelun ja taolaisuuden maailmaan.

Kirjailija TaoLinin uusin teos Laozi ja tekemättömyyden taito tarjoaa lukijalleen syvyyttä kiinalaisen ajattelun perinteisiin. Kirja esittelee kuinka Laozi, taolaisuuden perustaja, vaikuttaa edelleen Kiinan sekä kiinalaisten ajatteluun.

Monipuolisena kirjoittajana tunnettu TaoLin tuo teoksessaan esiin taolaisuuden historian lisäksi sen käytännön sovelluksia nykypäivään. Hänen tavoitteenaan on tuoda lukijalle oivalluksia sekä Kiinan ajatusmaailmasta että sen nykyisestä asemasta maailmanpolitiikassa.

Lähde Miksu Väkiparta

spot_img