Muutosten maa – uusi teos avaa Suomen luonnonhistoriaa

Aiheeseen liittyvää

Viikon Kovin Biisi: VKB 14/24

Nämä kilpailijat kisaavat Viikon Kovimman Biisin tittelistä. Katso yksityiskohdat tästä.

Heather Morrisin uusin kirja Nousevan auringon sisaret kuvaa musiikin voimaa vankileirin olosuhteissa

Heather Morrisin teos Nousevan auringon sisaret ammentaa toimintansa toisen maailmansodan japanilaiselta vankileiriltä, missä musiikki loi toivoa.

Arppa, Kaseva ja kirjafestarit – Tampere-talon ohjelmaa loppuvuodelle

Marras-joulukuun vaihteessa Tampere-talo täyttyy kirjallisuuden ja suomihittien ystävistä.

Weekend Festivalin CNNCT x Taco Bell -lavan artistit julki

Weekend Festival julistaa elektronisen tanssimusiikin huiput 2.–3.8.2024 Vermon tapahtumapuistoon, mm. Timmy Trumpetin ja Alan Walkerin.

Talvifestivaali vaikuttaa Ruka-Kuusamon talouteen yli miljoonalla eurolla

Ruka-Kuusamon talvifestivaalin taloudellinen vaikutus ylittää miljoonan euron rajan, ja se näkyy matkailijoiden rahankäytössä.

Jaa somessa

Uutuuskirja Muutosten maa kertoo havainnollisesti ja perheen pienimmillekin sopivalla tavalla Suomen luonnon ja elinympäristön muutoksesta vuosituhansien saatossa.

Miten Suomen elinympäristö on kehittynyt vuosituhansien aikana? Tämä tieto löytyy uudesta koko perheelle suunnatusta Muutosten maa -kirjasta. Teos valottaa kasvien ja eläinten sopeutumista muuttuviin olosuhteisiin sekä ihmisen vaikutusta ympäristöömme.

Teoksessa avataan ympäristömme historiaa sekä esitellään, kuinka luonto, eläimet ja ihmiset ovat ajan saatossa mukautuneet elämään Pohjolassa. Kuisma, Manninen ja Kaakinen haluavat teoksellaan tuoda tietoisuutta Suomen luonnon monimuotoisuudesta ja luonnon jatkuvasta muutoksesta.

Kirja ei ole vain faktapitoinen opus vaan se pyrkii myös herättämään lukijoiden kiinnostuksen omia elinympäristöjään kohtaan ja antamaan perspektiiviä nykypäivän ympäristöhaasteisiin. Kirja ilmestyy 27.3.2024.

Lähde Kirsti Manninen, Jussi Kaakinen, Juha Kuisma

spot_img