Oligarkki – Venäjän syvä vaikutus eurooppalaisiin demokratioihin

Aiheeseen liittyvää

Viikon Kovin Biisi: VKB 14/24

Nämä kilpailijat kisaavat Viikon Kovimman Biisin tittelistä. Katso yksityiskohdat tästä.

Heather Morrisin uusin kirja Nousevan auringon sisaret kuvaa musiikin voimaa vankileirin olosuhteissa

Heather Morrisin teos Nousevan auringon sisaret ammentaa toimintansa toisen maailmansodan japanilaiselta vankileiriltä, missä musiikki loi toivoa.

Arppa, Kaseva ja kirjafestarit – Tampere-talon ohjelmaa loppuvuodelle

Marras-joulukuun vaihteessa Tampere-talo täyttyy kirjallisuuden ja suomihittien ystävistä.

Weekend Festivalin CNNCT x Taco Bell -lavan artistit julki

Weekend Festival julistaa elektronisen tanssimusiikin huiput 2.–3.8.2024 Vermon tapahtumapuistoon, mm. Timmy Trumpetin ja Alan Walkerin.

Talvifestivaali vaikuttaa Ruka-Kuusamon talouteen yli miljoonalla eurolla

Ruka-Kuusamon talvifestivaalin taloudellinen vaikutus ylittää miljoonan euron rajan, ja se näkyy matkailijoiden rahankäytössä.

Jaa somessa

”Oligarkki – Kuinka Venäjä huijasi länttä” on paljastava kirja Oleg Deripaskan vaikutusvallasta ja Venäjän kietoutumisesta eurooppalaiseen politiikkaan.

”Oligarkki – Kuinka Venäjä huijasi länttä” on kiehtova ja ajankohtainen teos miljardööri Oleg Deripaskasta. Kirjassa Knut Kainz Rognerud valottaa, kuinka Venäjän vaikutusvalta ulottuu syvälle eurooppalaisiin demokratioihin.

Oleg Deripaska on tunnettu Putinin suosikkina, jonka toiminta ulottuu rahanpesusta pakotteiden kiertämiseen ja demokraattisten prosessien horjuttamiseen. Kirja kuvaa hänen matkaansa Kremlin ytimeen ja sitä, miten hän ja muut oligarkit ovat rakentaneet taloudellista ja poliittista verkostoaan.

Norjalais-ruotsalainen kirjailija Knut Kainz Rognerud, tutkiva taloustoimittaja, on omistanut työnsä monien arkaluontoisten aiheiden käsittelylle. Kirjan suomenkielinen painos sisältää Rognerudin esipuheen, jossa hän kertoo Deripaskan kalastusretkistä Ahvenanmaalle.

Rognerud on yrittänyt saada Deripaskaa mukaan kirjaan yli vuoden ajan, mutta hänen yrityksensä hylättiin viestillä, joka ei ollut uhkaus, mutta uhkasi kuitenkin estää tietojen julkaisemisen.

Lähde Knut Kainz Rognerud

spot_img