”Nerokkaasti rakennettu ja pahuksen viihdyttävä” – Maapallon ympäri on häikäisevä romaani kahdesta reittiään etsivästä naisesta

Aiheeseen liittyvää

Esc – Blackbook (Straight Up Breakbeat 2024)

Reese-bassoa, breikkejä kulta-ajoilta, jamaika-viitteet sekä eteeriset tanssilattia-hypnoosiin ajavat padit kaikki löytyy eli Escillä kaikki jungle-genren checklistin asiat kunnossa hänen debyytti-levyllään jonka julkaisee pitkän linja jungle-expertti ODJ Dizzy kotimaisella lafkallaan SUBB.

Muuta tavoitteet tuloksiksi katalyyttisten mekanismien voimalla

Kirjan periaatteet ovat laajasti sovellettavissa monilla eri aloilla, ja...

Kirja elokuvasta ja sen tekemisestä

Raija Talvion ja Mikko Mattilan Arvottomat - tärkeintä on lähteminen -tietoteos julkaistaan Sodankylän elokuvajuhlilla. Tässä moniäänisessä kirjassa haastattelut, valokuvat ja aikalaistekstit täydentävät toisiaan.

Liljankukka – esikoisromaani menetetyn kotiseudun kaipuusta

Liljankukka on tarina Ainon matkasta sodan varjojen alla. Menetysten ja rakkauden sävyttämä romaani kertoo menetetyn kotiseudun kaipuusta.

Pohjanmaan museossa avataan uudistettu kokoelmanäyttely 8.6.

Aarteita meiltä ja merten takaa -näyttely esittelee Karl ja Elin Hedmanin monipuolisen kokoelman Pohjanmaan museossa. Näyttely tarjoaa ainutlaatuisen katsauksen taideaarteisiin ja paikalliseen kulttuuriperintöön.

Jaa somessa

Maggie Shipstead vie lukijan Maapallon ympäri -romaanissaan seikkailulle lentäjälegendan jäljille ja Hollywoodin sykkeeseen.

Maggie Shipsteadin menestysromaani kieputtaa lukijan mukaansa henkeäsalpaavaan seikkailuun kieltolain aikaisesta Montanasta toisen maailmansodan melskeisiin ja nyky-Hollywoodin kuohuihin.

Marian Graves on orvoksi jäänyt tyttö, joka kasvaa setänsä luona Montanassa, keskeyttää koulun ja omistautuu lentämiseen. Järjestelyillään hän lähentyy suurta unelmaansa: lentää maapallon ympäri.

Sata vuotta myöhemmin Hadley Baxter, Hollywood-tähti, yrittää pelastaa uransa näyttelemällä Mariania elokuvassa Marianin kohtalokkaasta katoamisesta vuonna 1950. Hadley tuntee syvää yhteyttä rohkean naislentäjän tarinaan ja haluaa paljastaa Marianin arvoituksen.

Maggie Shipstead on läpimurtoromaaninsa ’Maapallon ympäri’ myötä noussut maineeseen ja palkittu kirjailija. Kirjaa on ylistetty kriitikoiden toimesta ja se on nostettu useiden vuoden parhaimpien kirjojen listoille.

Lähde Kustannusosakeyhtiö Otava

spot_img