Kariston syksyn 2024 uutuudet – monipuolista luettavaa joka makuun

Aiheeseen liittyvää

Esc – Blackbook (Straight Up Breakbeat 2024)

Reese-bassoa, breikkejä kulta-ajoilta, jamaika-viitteet sekä eteeriset tanssilattia-hypnoosiin ajavat padit kaikki löytyy eli Escillä kaikki jungle-genren checklistin asiat kunnossa hänen debyytti-levyllään jonka julkaisee pitkän linja jungle-expertti ODJ Dizzy kotimaisella lafkallaan SUBB.

Muuta tavoitteet tuloksiksi katalyyttisten mekanismien voimalla

Kirjan periaatteet ovat laajasti sovellettavissa monilla eri aloilla, ja...

Kirja elokuvasta ja sen tekemisestä

Raija Talvion ja Mikko Mattilan Arvottomat - tärkeintä on lähteminen -tietoteos julkaistaan Sodankylän elokuvajuhlilla. Tässä moniäänisessä kirjassa haastattelut, valokuvat ja aikalaistekstit täydentävät toisiaan.

Liljankukka – esikoisromaani menetetyn kotiseudun kaipuusta

Liljankukka on tarina Ainon matkasta sodan varjojen alla. Menetysten ja rakkauden sävyttämä romaani kertoo menetetyn kotiseudun kaipuusta.

Pohjanmaan museossa avataan uudistettu kokoelmanäyttely 8.6.

Aarteita meiltä ja merten takaa -näyttely esittelee Karl ja Elin Hedmanin monipuolisen kokoelman Pohjanmaan museossa. Näyttely tarjoaa ainutlaatuisen katsauksen taideaarteisiin ja paikalliseen kulttuuriperintöön.

Jaa somessa

Kariston syksyn 2024 kustannusohjelma tarjoilee uutta luettavaa kaikille kirjallisuuden ystäville, jännityksestä romanttiseen viihteeseen ja lasten seikkailuihin.

Kariston uusi kustannusohjelma tarjoaa monipuolista luettavaa kaikenikäisille lukijoille. Jännitystä tarjoavat uutuusteokset vievät mukaansa tutkimaan rikoksia ja tuttuja hahmoja uusissa haasteissa.

Romanttinen viihde sävyttää sekä aurinkoisia että sateisia päiviä. Romantasian ja fantasian ystäville puolestaan on tarjolla niin uusia sarjoja kuin odotettuja jatko-osia.

Lapset ja nuoret pääsevät seikkailujen makuun niin uuden Kirjakirppu-sarjan myötä kuin monen rakastetun jatkuvan sarjan uusissa osissa.

Lähde Anni Gullichsen

spot_img