Palkittu LANU!-kirjallisuusfestivaali juhlistaa kirjallisuutta myös liveyleisön edessä

Aiheeseen liittyvää

MANIFETSI 6 (lehti, 2024)

Tämä tuli sitten päätökseen. En ole ehtinyt lukemaan kuin vasta nuo kolme ensimmäistä punkkiin nojaavaa juttua, mutta selatessa ja sieltä täältä pätkiä lueskellessa tulin siihen johtopäätökseen, että tämä viimeinen numero on ehdottomasti sarjan paras, ei tunnu olevan kuin pari juttua, jotka jäävät kyllä väliin, tai ehkä, enhän jostain pesäpallosta mitään tajua, mutta miksei siitäkin sitten voisi…

Viikon Kovin Biisi: VKB 18/24

Nämä kilpailijat kisaavat Viikon Kovimman Biisin tittelistä. Katso yksityiskohdat tästä.

Tapio Kujala valittu Taideyliopiston vararehtoriksi

Tapio Kujala valittiin Taideyliopiston koulutuksesta vastaavaksi vararehtoriksi. Valinnassa korostettiin hänen johtamiskokemustaan ja laajoja verkostoja.

Teurastamon kesä tarjoilee monipuolista ohjelmaa Helsingissä

Teurastamon kesä täyttyy moninaisista tapahtumista Helsingin sydämessä, joista nauttivat kaikenikäiset kaupunkilaiset.

Laozi ja tekemättömyyden filosofia syntytaolaisuuden sydämessä

TaoLinin syväluotaava teos, Laozi ja tekemättömyyden taito, avaa ovia kiinalaisen ajattelun ja taolaisuuden maailmaan.

Jaa somessa

LANU!-kirjallisuusfestivaali yhdistää virtuaalisen sekä livetapahtuman, keskittyen itseilmaisuun ja nuorten kirjallisuuteen.

Palkitun LANU!-kirjallisuusfestivaalin järjestää ensimmäistä kertaa yhdistettynä virtuaaliseen ja liveyleisötapahtumaan. Festivaalin keskiössä on itseilmaisu, ja ohjelmat kattavat kirjallisuudentekijöitä ja nuoria edistäviä toimenpiteitä.

Ohjelmassa, jonka voi seurata suorana striimattuna sekä katsoa jälkikäteen, esiintyy merkittäviä kirjailijoita ja kuvittajia. Esityksen lisäksi festivaalin ohjelmaan kuuluu tehtäväpaketteja ja kirjallisuuden eri muotoja tutkiva freestyle-viikko.

LANU!-festivaali on saanut arvostusta ja palkintoja aktiivisen kulttuurityönsä ja kirjallisuuden edistämisen ansiosta. Festivaali, joka sai alkunsa poikkeusoloissa vuonna 2020, pyrkii jatkamaan lukemisen ja omien tarinoiden luomisen iloa.

Lähde Erika Vik

spot_img