Piirretään satuja iholle -sarja saa jatkoa: ’Kuukeinu’ vie unisatujen syliin

Aiheeseen liittyvää

Esc – Blackbook (Straight Up Breakbeat 2024)

Reese-bassoa, breikkejä kulta-ajoilta, jamaika-viitteet sekä eteeriset tanssilattia-hypnoosiin ajavat padit kaikki löytyy eli Escillä kaikki jungle-genren checklistin asiat kunnossa hänen debyytti-levyllään jonka julkaisee pitkän linja jungle-expertti ODJ Dizzy kotimaisella lafkallaan SUBB.

Muuta tavoitteet tuloksiksi katalyyttisten mekanismien voimalla

Kirjan periaatteet ovat laajasti sovellettavissa monilla eri aloilla, ja...

Kirja elokuvasta ja sen tekemisestä

Raija Talvion ja Mikko Mattilan Arvottomat - tärkeintä on lähteminen -tietoteos julkaistaan Sodankylän elokuvajuhlilla. Tässä moniäänisessä kirjassa haastattelut, valokuvat ja aikalaistekstit täydentävät toisiaan.

Liljankukka – esikoisromaani menetetyn kotiseudun kaipuusta

Liljankukka on tarina Ainon matkasta sodan varjojen alla. Menetysten ja rakkauden sävyttämä romaani kertoo menetetyn kotiseudun kaipuusta.

Pohjanmaan museossa avataan uudistettu kokoelmanäyttely 8.6.

Aarteita meiltä ja merten takaa -näyttely esittelee Karl ja Elin Hedmanin monipuolisen kokoelman Pohjanmaan museossa. Näyttely tarjoaa ainutlaatuisen katsauksen taideaarteisiin ja paikalliseen kulttuuriperintöön.

Jaa somessa

Kirjan ’Kuukeinu’ avulla lapset matkaavat mielikuvituksen siivin tarinoiden maailmaan ja oppivat rauhoittumisen taidon.

Ilmestyy 24.5. Lempeitä unia tuova uutuuskirja ’Kuukeinu’ käynnistää eläväiset sadut, jotka rauhoittavat ja vievät metsän siimekseen ja tarinoiden pariin. Lapsille ja perheille suunnattu kirja ei ole vain lukukokemus, vaan elämys, joka tarjoaa rauhalliset rutiinit iltaan.

Monipuolisten sadut ja nukkumaanmentoon liittyvät mielikuvaharjoitukset tuovat iltarutiineihin rauhallisuutta. Tekijät Nora Lehtinen ja Jenni Skyttä-Forssell sekä kuvittaja Reetta Niemensivu ovat tehneet yhteistyötä luodakseen kokonaisvaltaisen lukukokemuksen.

Lähde Karisto

spot_img