Selviytymisopas nuoruuden myrskyihin – Lääkäri Atten tarina päihdeongelmien ja rikollisuuden varjosta

Aiheeseen liittyvää

Esc – Blackbook (Straight Up Breakbeat 2024)

Reese-bassoa, breikkejä kulta-ajoilta, jamaika-viitteet sekä eteeriset tanssilattia-hypnoosiin ajavat padit kaikki löytyy eli Escillä kaikki jungle-genren checklistin asiat kunnossa hänen debyytti-levyllään jonka julkaisee pitkän linja jungle-expertti ODJ Dizzy kotimaisella lafkallaan SUBB.

Brazen Forgery antaa viimeisen voitelun menetetylle maalle

Dark metal -projekti Brazen Forgery julkaisi ensimmäisen singlen syksyllä...

Muuta tavoitteet tuloksiksi katalyyttisten mekanismien voimalla

Kirjan periaatteet ovat laajasti sovellettavissa monilla eri aloilla, ja...

Type-303 – Lost in Paradise ep (Verrazzano 2024)

Tamperelaisen Verrazzano-lafkan uusimman ep:n sisällysluettelossa voisi lukea baleaarista kosmista diskoa, acid-huiluhousea ja elektroa täydellisen kesäisessä vinyylissä. Nostalgia kohtaa nykypäivän tuotannon Type-303n studiossa ihanan nosteisessa auringonlaskussa.

Saana Opacic menetti luottotietonsa 19-vuotiaana – nyt hän haluaa auttaa muita nuoria välttämään saman kohtalon

Saana Opacic menetti luottotietonsa 19-vuotiaana ja haluaa nyt auttaa muita välttämään saman kohtalon. Hän jakaa tarinansa kirjassa 'Hyvä paha raha' ja tarjoaa konkreettisia neuvoja talouden hallintaan.

Jaa somessa

Somelääkäri Atte Virolainen avaa ainutlaatuisessa tietokirjassa vaikean lapsuutensa ja opastaa, miten rikollisuuden ja päihteiden houkutuksista voi selvitä elämässä.

Atte Virolainen on tunnettu somelääkäri, jonka tarinaan pureudutaan tietokirjassa, mikä valottaa lapsuuden ja nuoruuden haasteita, sekä mielessä haudattuja vaikeuksia, joita kouluikäinen voi kohdata. Oma elämä opettajana, hän haluaa tuoda näkyviin tien, joka johtaa selviytymiseen ja menestykseen.

Teos ’Lääkäri Atte – Selviytymisopas elämään’ paljastaa, miten rikollisuuden ja päihteiden maailma voi vedota, mutta samalla Atte Virolainen tarjoaa konkreettisia työkaluja oman elämän ohjaksiin ottamiseen ja omista ongelmista selviämiseen.

Kirjan lukija saa syventävää tietoa päihteiden vaaroista ja väärinkäytön seurauksista. Asiantuntija Margareeta Häkkinen vastaa kirjan loppuun koottuihin konkreettisiin neuvoihin ja tietoihin, jotka auttavat ymmärtämään päihteiden haitallisuutta terveydelle.

Lähde Kustannusosakeyhtiö Otava

spot_img