Hannu Himasen kirja Naton ulkopuolella pysymisestä – ulkopolitiikan johtamisen haasteet

Aiheeseen liittyvää

MANIFETSI 6 (lehti, 2024)

Tämä tuli sitten päätökseen. En ole ehtinyt lukemaan kuin vasta nuo kolme ensimmäistä punkkiin nojaavaa juttua, mutta selatessa ja sieltä täältä pätkiä lueskellessa tulin siihen johtopäätökseen, että tämä viimeinen numero on ehdottomasti sarjan paras, ei tunnu olevan kuin pari juttua, jotka jäävät kyllä väliin, tai ehkä, enhän jostain pesäpallosta mitään tajua, mutta miksei siitäkin sitten voisi…

Viikon Kovin Biisi: VKB 18/24

Nämä kilpailijat kisaavat Viikon Kovimman Biisin tittelistä. Katso yksityiskohdat tästä.

Tapio Kujala valittu Taideyliopiston vararehtoriksi

Tapio Kujala valittiin Taideyliopiston koulutuksesta vastaavaksi vararehtoriksi. Valinnassa korostettiin hänen johtamiskokemustaan ja laajoja verkostoja.

Teurastamon kesä tarjoilee monipuolista ohjelmaa Helsingissä

Teurastamon kesä täyttyy moninaisista tapahtumista Helsingin sydämessä, joista nauttivat kaikenikäiset kaupunkilaiset.

Laozi ja tekemättömyyden filosofia syntytaolaisuuden sydämessä

TaoLinin syväluotaava teos, Laozi ja tekemättömyyden taito, avaa ovia kiinalaisen ajattelun ja taolaisuuden maailmaan.

Jaa somessa

Hannu Himanen pohtii uutuuskirjassaan, miten Ukrainan sota mullisti maailman sekä suomalaisten käsityksen turvallisuudesta.

Hannu Himasen teos ’Missä enkelitkin pelkäävät – hyökkäävä Venäjä ja Suomen turvallisuus’ tarkastelee Ukrainan sodan vaikutuksia maailmanpolitiikkaan ja Suomen turvallisuuskäsityksen muutoksia.

Kirjassa pohditaan, miksi Suomi pidättäytyi Nato-jäsenyyden harkinnasta Venäjän toiveista huolimatta, ja tarkastellaan presidentti Sauli Niinistön linjauksia Suomen ulko- ja turvallisuuspolitiikassa.

Teos haastaa käsityksiä ulkopolitiikan johtamisesta Suomessa ja presidentin roolista. Samalla perehdytään Himasen 40-vuotisen uraan diplomatiana ja hänen aiempiin teoksiinsa.

Lähde Veikko Somerpuro

spot_img