Suomen 50 Parasta Ravintolaa 2024 -äänestyksen ilmoittautuminen avattu – juhlavuosi huipentuu Gastro Helsinki -messuilla

Aiheeseen liittyvää

Esc – Blackbook (Straight Up Breakbeat 2024)

Reese-bassoa, breikkejä kulta-ajoilta, jamaika-viitteet sekä eteeriset tanssilattia-hypnoosiin ajavat padit kaikki löytyy eli Escillä kaikki jungle-genren checklistin asiat kunnossa hänen debyytti-levyllään jonka julkaisee pitkän linja jungle-expertti ODJ Dizzy kotimaisella lafkallaan SUBB.

Muuta tavoitteet tuloksiksi katalyyttisten mekanismien voimalla

Kirjan periaatteet ovat laajasti sovellettavissa monilla eri aloilla, ja...

Kirja elokuvasta ja sen tekemisestä

Raija Talvion ja Mikko Mattilan Arvottomat - tärkeintä on lähteminen -tietoteos julkaistaan Sodankylän elokuvajuhlilla. Tässä moniäänisessä kirjassa haastattelut, valokuvat ja aikalaistekstit täydentävät toisiaan.

Liljankukka – esikoisromaani menetetyn kotiseudun kaipuusta

Liljankukka on tarina Ainon matkasta sodan varjojen alla. Menetysten ja rakkauden sävyttämä romaani kertoo menetetyn kotiseudun kaipuusta.

Pohjanmaan museossa avataan uudistettu kokoelmanäyttely 8.6.

Aarteita meiltä ja merten takaa -näyttely esittelee Karl ja Elin Hedmanin monipuolisen kokoelman Pohjanmaan museossa. Näyttely tarjoaa ainutlaatuisen katsauksen taideaarteisiin ja paikalliseen kulttuuriperintöön.

Jaa somessa

Suomen 50 Parasta Ravintolaa -äänestyksessä valitaan jälleen maan parhaat ravintolat. Äänestys on nyt avoinna ja tulokset julkaistaan Gastro Helsinki -messuilla.

Suomen 50 Parasta Ravintolaa 2024 -äänestys on avautunut ja juhlii samalla 20-vuotista taivaltaan. Viisi Tähteä -media järjestää arvostetun ravintolalistan, ja voittajat paljastetaan Gastro Helsinki -messuilla maaliskuussa.

Listalle ovat vuosien saatossa nousseet monet loistavat ravintolat, joista viime vuosina erityisesti Palace on kunnostautunut. Ravintola-ala käy parhaillaan läpi murrosta, mikä näkyy sekä uusien paikkojen perustamisena että lopettamispäätöksinä.

Äänestyksessä painotetaan erityisesti maakuntien ammattilaisten mielipidettä, ja juhlavuonna kutsuttujen määrää on kasvatettu yli 1500 ammattilaiseen. Äänestyksessä ovat mukana myös kategoriat kuten paras palvelu ja paras innovatiivinen konsepti.

Suosikit paljastuvat maaliskuisessa tilaisuudessa, jolloin Suomen 50 Parasta Ravintolaa 2024 -listan voittajat sekä 51–100 sijoille yltäneet ravintolat julkistetaan.

Lähde Viisi Tähteä

spot_img