Tutustu Anni Kytömäen Mirabilikseen – Gummeruksen kirjasyksy tarjoaa monipuolisia elämyksiä

Aiheeseen liittyvää

Esc – Blackbook (Straight Up Breakbeat 2024)

Reese-bassoa, breikkejä kulta-ajoilta, jamaika-viitteet sekä eteeriset tanssilattia-hypnoosiin ajavat padit kaikki löytyy eli Escillä kaikki jungle-genren checklistin asiat kunnossa hänen debyytti-levyllään jonka julkaisee pitkän linja jungle-expertti ODJ Dizzy kotimaisella lafkallaan SUBB.

Muuta tavoitteet tuloksiksi katalyyttisten mekanismien voimalla

Kirjan periaatteet ovat laajasti sovellettavissa monilla eri aloilla, ja...

Kirja elokuvasta ja sen tekemisestä

Raija Talvion ja Mikko Mattilan Arvottomat - tärkeintä on lähteminen -tietoteos julkaistaan Sodankylän elokuvajuhlilla. Tässä moniäänisessä kirjassa haastattelut, valokuvat ja aikalaistekstit täydentävät toisiaan.

Liljankukka – esikoisromaani menetetyn kotiseudun kaipuusta

Liljankukka on tarina Ainon matkasta sodan varjojen alla. Menetysten ja rakkauden sävyttämä romaani kertoo menetetyn kotiseudun kaipuusta.

Pohjanmaan museossa avataan uudistettu kokoelmanäyttely 8.6.

Aarteita meiltä ja merten takaa -näyttely esittelee Karl ja Elin Hedmanin monipuolisen kokoelman Pohjanmaan museossa. Näyttely tarjoaa ainutlaatuisen katsauksen taideaarteisiin ja paikalliseen kulttuuriperintöön.

Jaa somessa

Anni Kytömäen syyskuussa ilmestyvä romaani Mirabilis valottaa elämän ja kuoleman kysymyksiä historiallisessa kontekstissa.

Finlandia-palkittu Anni Kytömäen syyskuussa ilmestyvä romaani Mirabilis käsittelee elämän ja kuoleman teemoja, sijoittuen 1800-1900-lukujen taitteeseen ja luoden kuvan aikakauden maailmankatsomuksellisesta murroksesta. Teoksessa kuljetaan nälkävuosista suomalaissiirtokuntaan Amurinmaalle ja sieltä takaisin Suomen maisemiin.

Mirabilis tarjoaa katsauksen luonnon monimuotoisuuteen ja sen säilymisen tärkeyteen. Gummeruksen kesän ja syksyn kirjauutuudet sisältävät myös Matti Röngältä, Heikki Aittokoskelta, Antti Röngältä, Siiri Enorannalta, Michael Cunninghamilta ja Tessa Hadleylta ilmestyviä teoksia.

Lisäksi luvassa on tietokirjallisuutta, kuten Laura Arffmanin Krista Pärmäkosken tarina, Annie Ernaux’n muistelmateos ja Tuija Pehkosen teos Ei enää kiltti tyttö. Timo K. Mukan elämäkerran kirjoittaa Sini Silveri.

Lähde Eeva Herrainsilta

spot_img