Viisas Elämä Oy julistaa syksyn 2024 uutuuskirjojen kirjon

Aiheeseen liittyvää

MANIFETSI 6 (lehti, 2024)

Tämä tuli sitten päätökseen. En ole ehtinyt lukemaan kuin vasta nuo kolme ensimmäistä punkkiin nojaavaa juttua, mutta selatessa ja sieltä täältä pätkiä lueskellessa tulin siihen johtopäätökseen, että tämä viimeinen numero on ehdottomasti sarjan paras, ei tunnu olevan kuin pari juttua, jotka jäävät kyllä väliin, tai ehkä, enhän jostain pesäpallosta mitään tajua, mutta miksei siitäkin sitten voisi…

Viikon Kovin Biisi: VKB 18/24

Nämä kilpailijat kisaavat Viikon Kovimman Biisin tittelistä. Katso yksityiskohdat tästä.

Tapio Kujala valittu Taideyliopiston vararehtoriksi

Tapio Kujala valittiin Taideyliopiston koulutuksesta vastaavaksi vararehtoriksi. Valinnassa korostettiin hänen johtamiskokemustaan ja laajoja verkostoja.

Teurastamon kesä tarjoilee monipuolista ohjelmaa Helsingissä

Teurastamon kesä täyttyy moninaisista tapahtumista Helsingin sydämessä, joista nauttivat kaikenikäiset kaupunkilaiset.

Laozi ja tekemättömyyden filosofia syntytaolaisuuden sydämessä

TaoLinin syväluotaava teos, Laozi ja tekemättömyyden taito, avaa ovia kiinalaisen ajattelun ja taolaisuuden maailmaan.

Jaa somessa

Viisas Elämä -kustantamo kokoaa yhteen syksyn 2024 kiinnostavimmat uutuudet, tarjoten syvällistä lukemista taiteesta, psykologiasta ja henkisyydestä.

Viisas Elämä -kustantamo esittelee syksyn 2024 uutuuskirjoja. Manuela Boscon taidetta ja luontosuhdetta käsitellään Noora Mustajoen kirjoittamassa teoksessa. Ben Furman ohjaa koulutyön haasteiden selättämiseen, kun taas Laura Holmströmin kirja auttaa järjestämään tunteita ja tavaroita.

Hanna Skyttän kirja ’Maailmanmestarin mindset’ pureutuu menestyksen psyykkisiin avaintekijöihin. Henkilökohtaiset ja yhteiskunnalliset aiheet rikastuttavat Viisas Elämän syksyn kattauksen, joka sisältää runsaan määrän kotimaista ja käännettyä tietokirjallisuutta.

Krista Lomas avaa ’Ihana kamala nepsy-arki’ -kirjassaan vanhempien haasteita ja selviytymisstrategioita lapsen erityistarpeiden kanssa. Rasaliina Jänön ja Tobias Mehnertin teokset sukeltavat nuorten fantasiaan ja henkisyyden sudenkuoppiin.

Lähde Viisas Elämän tiedotus

spot_img