Mauri Kunnaksen Kaikkein paras lahja -animaatio jouluaattona Ylellä!

Aiheeseen liittyvää

Emotion visa: Sieltä täältä

Sekalaisia musiikkiaiheisia kysymyksiä sieltä ja täältä. Kokeile alta miten...

Viikon Kovin Biisi: VKB 23/24

Nämä kilpailijat kisaavat Viikon Kovimman Biisin tittelistä. Katso yksityiskohdat tästä.

Rami Helin – The Lonesome Death of George Mallory

Menehtyneestä vuorikiipeilijästä kertova Rami Helinin debyyttisingle äänitettiin keskellä luonnonkatastrofia...

Leon Volca – Do They Think I Am a Goblin Shark? (Blueye Musica 2024)

Mystinen artisti Leon Volca tuuttaa levyllisen IDM/elektro/chiptune-musiikkia Asan levymerkillä Blueye Musica. Ei herkästi provosoituville kuulijoille, genren tuntijoille takuulla kiinnostavaa materiaalia.

Howard Smithin taidetta esille näyttelyissä Yhdysvalloissa ja EMMAssa

Amerikkalaistaiteilija Howard Smithin retrospektiivinen näyttely avautuu Yhdysvalloissa vuonna 2025. Näyttely esittelee hänen monipuolista taidettaan ja muotoiluaan.

Jaa somessa

Kunnaksen tarina pohjautuu Kaksitoista lahjaa Joulupukille -kirjaan, ja se on osa uutta, koko perheen Joulun tähtitarinoita -ohjelmaa.

Mauri Kunnaksen Kaikkein paras lahja -animaatio jouluaattona Ylellä!

Animaatio
Kuva: maurikunnas.net

Kunnaksen tarina pohjautuu Kaksitoista lahjaa Joulupukille -kirjaan, ja se on osa uutta, koko perheen Joulun tähtitarinoita -ohjelmaa.

Uusi koko perheen Joulun tähtitarinoita -ohjelma tuo joulun koteihin. Yhteispohjoismaisessa ohjelmassa on mukana erilaisia animaatiotarinoita Suomen lisäksi Tanskasta, Islannista, Norjasta ja Ruotsista.

Luvassa on muun muassa täysin uusi Mauri Kunnas -animaatio. Kaikkein paras lahja -niminen joulutarina perustuu Kunnaksen rakastettuun Kaksitoista lahjaa Joulupukille -kirjaan, ja animaation on käsikirjoittanut Leo Viirret ja ohjannut Leevi Lemmetty.

Tarinassa Myry-tyttö saa kunniatehtäväkseen keksiä joulupukille joululahjan. Toimelias Myry tekee ja kunnostaa lahjan toisensa jälkeen, mutta ne päätyvätkin muille niitä tarvitseville. Onneksi joulupukki on pitänyt silmänsä ja korvansa auki; hän saa kuin saakin lopulta kaikkein parhaimman joululahjan.

Mukana on Joulun tähtitarinoissa myös uusia animaatioita esimerkiksi Tove Janssonin, Astrid Lindgrenin ja H.C. Andersenin klassikkotarinoista.
Joulun tähtitarinoita -ohjelman TV-ensiesitys on Ylen TV2-kanavalla jouluaattona klo 12.05. Se on nähtävissä myös Yle Areenassa. 

Lähde

spot_img