Mauri Kunnaksen Kaikkein paras lahja -animaatio jouluaattona Ylellä!

Aiheeseen liittyvää

Nemi: Onni onnettomuudessa

Norjalaisen Lise Myhren piirtämän Nemi -sarjakuva-albumin lukeminen pitkän tauon jälkeen on todellakin kuin törmäisi vanhaan hyvään ystävään.

EDDIE & THE HOT RODS: Why Should I Care / A Million Miles Away (Hiljaiset Levyt HIKS-086) 7″ 2023

Eddie & co on tehnyt toisen sinkkunsa Hiljaisille Levyille. A-puoli on loistava, alunperin Pete The Meat & The Boysin biisi, joka on alunperin sen toimesta levytetty jo 1978, mutta julkaistiin vasta kuluvalla vuosituhannella.

TV SMITH: Generation Y (Hiljaiset Levyt HIKI-073) 2022

TV Smith on suomalaisille jo aika tuttu, ainakin tietyissä piireissä. Mieshän on keikkaillut täällä lukemattomia kertoja yksinään tai vaikkapa Punk Lurex OK:n kanssa, jonka kanssa teki myös EP:n.

Ahven-yhtyeen paluu

Toimitustamme lähestyi Ahven-yhtye, joka on tehnyt paluun 2021 noin viidentoista vuoden tauon jälkeen. Yhtyeen kokoonpano ja roolit ovat edelleen samat kuin ensimmäisen tulemisen (1999-2005) aikaan.

Jaa somessa

Kunnaksen tarina pohjautuu Kaksitoista lahjaa Joulupukille -kirjaan, ja se on osa uutta, koko perheen Joulun tähtitarinoita -ohjelmaa.

Mauri Kunnaksen Kaikkein paras lahja -animaatio jouluaattona Ylellä!

Animaatio
Kuva: maurikunnas.net

Kunnaksen tarina pohjautuu Kaksitoista lahjaa Joulupukille -kirjaan, ja se on osa uutta, koko perheen Joulun tähtitarinoita -ohjelmaa.

Uusi koko perheen Joulun tähtitarinoita -ohjelma tuo joulun koteihin. Yhteispohjoismaisessa ohjelmassa on mukana erilaisia animaatiotarinoita Suomen lisäksi Tanskasta, Islannista, Norjasta ja Ruotsista.

Luvassa on muun muassa täysin uusi Mauri Kunnas -animaatio. Kaikkein paras lahja -niminen joulutarina perustuu Kunnaksen rakastettuun Kaksitoista lahjaa Joulupukille -kirjaan, ja animaation on käsikirjoittanut Leo Viirret ja ohjannut Leevi Lemmetty.

Tarinassa Myry-tyttö saa kunniatehtäväkseen keksiä joulupukille joululahjan. Toimelias Myry tekee ja kunnostaa lahjan toisensa jälkeen, mutta ne päätyvätkin muille niitä tarvitseville. Onneksi joulupukki on pitänyt silmänsä ja korvansa auki; hän saa kuin saakin lopulta kaikkein parhaimman joululahjan.

Mukana on Joulun tähtitarinoissa myös uusia animaatioita esimerkiksi Tove Janssonin, Astrid Lindgrenin ja H.C. Andersenin klassikkotarinoista.
Joulun tähtitarinoita -ohjelman TV-ensiesitys on Ylen TV2-kanavalla jouluaattona klo 12.05. Se on nähtävissä myös Yle Areenassa. 

Lähde

spot_img