Mika Karttusen shakkioppaasta toinen painos

Aiheeseen liittyvää

Haastateltavana Ruma Planeetta -rockyhtye

Tänään minulla on ilo haastatella helsinkiläistä yhtyettä nimeltä Ruma Planeetta. Yhtye kertoo tyylilajikseen rockmusiikin.

THE DICKIES: Blink 183/Clean money (Cleopatra CLO 3366) 2022

Dickies on ollut enemmän tai vähemmän kasassa yli 45 vuotta. Välillä on ollut hiljaisia kausia ja muutama traaginen kuolemakin on yhtyeen piirissä tapahtunut, esimerkiksi Chuck Wagon ei ollut kuin 24 kun ampui itsensä.

The Record of My Life #16: Blackpink – Born pink

Tämän tekstin on kirjoittanut Mila Kallio. Lehdessä hän vastaa toimitukseen liittyvistä asioista ja muunmuassa tämän The Record of My Life -palstan pyörittämisestä.

Apulanta ja Maija Vilkkumaa palkittiin Radio Suomirockin legendaarisella elämäntyöpalkinnolla

Radio SuomiRockin vuosi 2022 on paketoitu perinteisin menoin Eläköön SuomiRock! -palkinnoilla. Tänä vuonna pokaali elämäntyöstä ojennettiin Apulannalle ja Maija Vilkkumaalle.

Tulenkulkijat: En enää jaksa hengittää

Upeinta tässä teoksessa on laulajan kaihoisasta jopa suoranaiseen raivoon yltyvä preesens ja tämä pakottaa minut kuuntelemaan kappaleen useampaan kertaan sekä...

Jaa somessa

Helmikuussa 2022 ilmestynyt Shakki, matti! – Joka kodin shakkiopas saavutti suuren suosion ja siitä on julkaistu nyt toinen painos.

Mika Karttunen
KARTTUNEN, MIKA : Shakki, matti! – Joka kodin
shakkiopas448 sivua Sidottu, kovakantinen
ISBN 9789523810648
Ilmestymisaika: Helmikuu 2022
Kansi: Matti Vuohelainen

Helmikuussa 2022 ilmestynyt Shakki, matti! – Joka kodin shakkiopas saavutti suuren suosion ja siitä on julkaistu nyt toinen painos.

Kaikkialle maailmaan levinneen ikivanhan lautapelin alkuperämaa on lähteestä riippuen joko Persia tai Intia.

Suomessakin tätä ”vihreän sametin jalkapalloa” on pelattu satoja vuosia, ja viime vuosina suosio on entisestään kasvanut kaikissa ikä- ja yhteiskuntaluokissa.

Shakin seitsenkertainen suomenmestari Mika Karttunen on opettanut vuodesta 2011 lähtien erityisesti kouluikäisiä lapsia.

Teoksessaan Shakki – matti! – Joka kodin shakkiopas hän opastaa kaikenikäiset pelistä kiinnostuneet tämän jalon pelin saloihin opettamalla siirrot ja säännöt sekä muut perusteet.

Karttunen perehdyttää pelaajat myös yleisempiin avauksiin, tärkeimpiin loppupeleihin, hyökkäykseen, puolustukseen sekä kaikkein olennaisimpiin taktisiin ja strategisiin ideoihin.

Saatavilla sidottuna.

Lähde Aviador Kustannus

spot_img