Sari Mäen satukirjatuotanto täydentyy – jo kuusi satukirjaa julkaistu

Aiheeseen liittyvää

Nemi: Onni onnettomuudessa

Norjalaisen Lise Myhren piirtämän Nemi -sarjakuva-albumin lukeminen pitkän tauon jälkeen on todellakin kuin törmäisi vanhaan hyvään ystävään.

EDDIE & THE HOT RODS: Why Should I Care / A Million Miles Away (Hiljaiset Levyt HIKS-086) 7″ 2023

Eddie & co on tehnyt toisen sinkkunsa Hiljaisille Levyille. A-puoli on loistava, alunperin Pete The Meat & The Boysin biisi, joka on alunperin sen toimesta levytetty jo 1978, mutta julkaistiin vasta kuluvalla vuosituhannella.

TV SMITH: Generation Y (Hiljaiset Levyt HIKI-073) 2022

TV Smith on suomalaisille jo aika tuttu, ainakin tietyissä piireissä. Mieshän on keikkaillut täällä lukemattomia kertoja yksinään tai vaikkapa Punk Lurex OK:n kanssa, jonka kanssa teki myös EP:n.

Ahven-yhtyeen paluu

Toimitustamme lähestyi Ahven-yhtye, joka on tehnyt paluun 2021 noin viidentoista vuoden tauon jälkeen. Yhtyeen kokoonpano ja roolit ovat edelleen samat kuin ensimmäisen tulemisen (1999-2005) aikaan.

Jaa somessa

Espoolainen lastenkirjailija Sari Mäki jatkaa tuotteliasta lastenkirjojen luomistyötä. Sari Mäen kynästä on syntynyt vuoden aikana jo kuusi satukirjaa lapsille sekä kaksi novellia aikuisille.

Sari Mäki

Satukirjatuotannosta löytyvät satukirjat 1-7 -vuotiaille lapsille.

Kuusi satukirjaa ovat:

SA-TU-KIR-JA sarja 1-4 (Bookcover 2023)

Espoolaisen kirjailija Sari Mäen kirjasarja lapsille eli SA-TU-KIR-JA osat 1-4 on nyt valmis. Kirjojen tarinat perustuvat tositapahtumiin eli ovat oikeita tarinoita lapsilta lapsille.  Teemoina kirjoissa on pihaleikit, taidenäyttely, talven tulo ja joulun aika. Kirjat sisältävät myös muuta kuten pihaleikkiohjeita, loruja ja väritystehtäviä. Suositusikä 2-6- vuotiaat.

Sari Mäki

PIHAKAVERIT (Bookcover 2023)

Pihakaverit- kirja kertoo kahdesta 6- vuotiaasta tytöstä, jotka muuttavat samaan kerrostaloon ja siitä, kuinka he tutustuvat toisiinsa pihalla. Mitä he tekevät ja keksivät yhden päivän aikana.

Kirja on hyvä tarina alle kouluikäisille mutta sopii erityisen hyvin ensilukukirjaksi 6-7- vuotiaille. Tarina perustuu tositapahtumiin.

Sari Mäki

TAAPERON KIRJA (Bookcover 2023)

Taaperon kirja on tarkoitettu perheen pienemmille. Se on kirja, joka sopii pieniin käsiin. Kirjan aukeamalla on aina perinneloru ja siihen liittyvä kuva.

Kuvat ovat yksinkertaisia. Kirjasta on helppo opetella yhdessä vanhemman kanssa sanoja, loruja, värejä ja vaikka lukuja. Suositusikä 1-2- vuotiaat.

Kuva
Sari Mäki

Espoolainen Sari Mäki kirjoittaa tarinoita mummusilmälasien takaa. Tositapahtumiin perustuvat tarinat kertovat lasten leikeistä ja puuhista, joihin on helppo samaistua ja joista voi saada inspiraatiota omiinkin leikkeihin ja yhdessä tekemiseen esimerkiksi sadepäivänä.

Sari Mäen tuotanto:

  • SA-TU-KIR-JA sarja, osat 1-4
  • Pihakaverit
  • Taaperon kirja
  • Tositarina- novelli aikuisille (teemana muistisairaus)
  • Paavo- novelli aikuisille (lähihistoriaan sijoittuva tarina)

Lasten kirjat ovat myös Lastenkirjainstituutissa Tampereella ja mukana kevään Kirjakori- näyttelyssä 3.4.-24.5.2023

Lähde Kustannusosakeyhtiö Bookcover

spot_img