Valmentaja Petter Kukkoselta raa’an rehelliset muistelmat pettymyksen anatomiasta

Aiheeseen liittyvää

Esc – Blackbook (Straight Up Breakbeat 2024)

Reese-bassoa, breikkejä kulta-ajoilta, jamaika-viitteet sekä eteeriset tanssilattia-hypnoosiin ajavat padit kaikki löytyy eli Escillä kaikki jungle-genren checklistin asiat kunnossa hänen debyytti-levyllään jonka julkaisee pitkän linja jungle-expertti ODJ Dizzy kotimaisella lafkallaan SUBB.

Muuta tavoitteet tuloksiksi katalyyttisten mekanismien voimalla

Kirjan periaatteet ovat laajasti sovellettavissa monilla eri aloilla, ja...

Kirja elokuvasta ja sen tekemisestä

Raija Talvion ja Mikko Mattilan Arvottomat - tärkeintä on lähteminen -tietoteos julkaistaan Sodankylän elokuvajuhlilla. Tässä moniäänisessä kirjassa haastattelut, valokuvat ja aikalaistekstit täydentävät toisiaan.

Liljankukka – esikoisromaani menetetyn kotiseudun kaipuusta

Liljankukka on tarina Ainon matkasta sodan varjojen alla. Menetysten ja rakkauden sävyttämä romaani kertoo menetetyn kotiseudun kaipuusta.

Pohjanmaan museossa avataan uudistettu kokoelmanäyttely 8.6.

Aarteita meiltä ja merten takaa -näyttely esittelee Karl ja Elin Hedmanin monipuolisen kokoelman Pohjanmaan museossa. Näyttely tarjoaa ainutlaatuisen katsauksen taideaarteisiin ja paikalliseen kulttuuriperintöön.

Jaa somessa

Yhdistetyn hiihdon maajoukkueen pitkäaikainen päävalmentaja Petter Kukkonen kuvaa Pettymyksen anatomia -kirjassa matkaansa kohti Pekingin olympialaisia ja yhtä elämänsä suurimmista pettymyksistä.

Samalla hän muistelee koko aiempaa uraansa omaleimaisella ja rehellisellä tyylillä, joka ei säästele ketään, kaikkein vähiten häntä itseään.

Petter Kukkonen
Pettymyksen anatomia julkaistaan 21.2.

Kukkonen sukeltaa maajoukkueen kymmenvuotiseen kasvutarinaan huipentuen talviolympialaisten monenkirjaviin tunnelmiin. Menestykseen johtavien portaiden sijaan luvassa on kivikkoinen mutta elämänmakuinen taival, joka paljastaa, millaista kilpaurheilu on TV-kameroiden sammuttua.

Kirjan perimmäisenä tarkoituksena on tarjota ajattelemisen aihetta kaikille valmentamisen, ohjaamisen ja kasvattamisen parissa toimiville ihmisille. Luvassa on herkkukarkkeja niin penkkiurheilijoille kuin talviurheilun lajifanaatikoille, aina Ilkka Herolan hopeatykityksestä, melkoiseksi selkkaukseksi äityneen mäkihyppypukujupakan pyörteisiin.

Kukkonen lähestyy urheilun syvintä olemusta, menestyksen samoin kuin menestymättömyyden problematiikkaa sekä pohtii suomalaista urheilujärjestelmää sen parhaista puolista aina häiritsevimpiin valuvikoihin.

Petter Kukkonen on Jyväskylässä asuva valmentaja, kirjailija, yrittäjä ja perheenisä. Hän on viisitoistavuotisen valmentajauransa aikana toiminut mm. Suomen ja Viron maajoukkueiden peräsimissä.

Kukkonen on urheilua sekä yhteiskunnallisia ilmiöitä pohtiva realisti, joka uskoo parempaan maailmaan.

Lähde Docendo

spot_img