Ben Furmanin käänteentekevä opas kaikille vanhemmille ja lasten kasvattajille

Aiheeseen liittyvää

Nemi: Onni onnettomuudessa

Norjalaisen Lise Myhren piirtämän Nemi -sarjakuva-albumin lukeminen pitkän tauon jälkeen on todellakin kuin törmäisi vanhaan hyvään ystävään.

EDDIE & THE HOT RODS: Why Should I Care / A Million Miles Away (Hiljaiset Levyt HIKS-086) 7″ 2023

Eddie & co on tehnyt toisen sinkkunsa Hiljaisille Levyille. A-puoli on loistava, alunperin Pete The Meat & The Boysin biisi, joka on alunperin sen toimesta levytetty jo 1978, mutta julkaistiin vasta kuluvalla vuosituhannella.

TV SMITH: Generation Y (Hiljaiset Levyt HIKI-073) 2022

TV Smith on suomalaisille jo aika tuttu, ainakin tietyissä piireissä. Mieshän on keikkaillut täällä lukemattomia kertoja yksinään tai vaikkapa Punk Lurex OK:n kanssa, jonka kanssa teki myös EP:n.

Ahven-yhtyeen paluu

Toimitustamme lähestyi Ahven-yhtye, joka on tehnyt paluun 2021 noin viidentoista vuoden tauon jälkeen. Yhtyeen kokoonpano ja roolit ovat edelleen samat kuin ensimmäisen tulemisen (1999-2005) aikaan.

Jaa somessa

Kansainvälisesti arvostettu psykiatrian erikoislääkäri Ben Furman on kirjoittanut kauan odotetun oppaan Ben Furman & lasten haasteet taidoiksi (Viisas Elämä, 2023).

Teos tarjoaa uudenlaisen ja raikkaan lähestymistavan lapsen kasvun tukemiseen ja haasteiden voittamiseen taitolähtöisen kasvatusmallin avulla.

Lasten haasteet taidoiksi
Kirjailijan kuva: Sampo Korhonen Kansi: Marika Tynnilä

”Lapsilla ei ole ongelmia. Heillä on vain taitoja, joita he eivät ole vielä oppineet.”

– Ben Furman uutuusteoksessa Ben Furman & lasten haasteet taidoiksi

Ben Furmanin uutuusteos perehdyttää lukijan taitolähtöiseen kasvatukselliseen lähestymistapaan, jonka avulla vanhemmat saavat lapsensa innostumaan uusien taitojen oppimisesta ja haasteiden voittamisesta syyllistämättä itseään.

Teoksen runsaslukuiset tarinat ja tapausselostukset inspiroivat lukijaa kokeilemaan hyväksi havaittuja ajattelu- ja toimintamalleja yhdessä lapsen kanssa.

Kirja on suunnattu vanhemmille sekä kaikille lasten parissa työskenteleville, ja kasvatustyötä tekeville aikuisille.

”Tutustuttuasi taitolähtöiseen lähestymistapaan, olet todennäköisesti ymmärtänyt, että kyseessä ei ole mikään orjallisesti noudatettava lastenkasvatuksen menetelmä, vaan silmälasit, joiden läpi katsoessa ihmiset näyttäytyvät toisin. Kun nämä silmälasit ovat nenällämme, emme näe ympärillämme runsaslukuista joukkoa vioista ja ongelmista kärsiviä ihmisiä, vaan kanssaihmisiä, jotka voivat voittaa elämässään kohtaamansa haasteen opettelemalla jonkin taidon muiden ihmisten avulla ja tuella.”

kertoo Ben Furman taitolähtöisestä lähestymistavasta uutuusteoksessaan.

Teos ilmestyy tämän vuoden aikana myös Saksassa ja Englannissa. Lisäksi kustannussopimusneuvottelut ovat kesken useisiin muihin maihin.

Ben Furman on tunnettu suomalainen psykiatrian erikoislääkäri, ratkaisukeskeisen terapian ja psykologian opettaja sekä tietokirjailija. Hän on luennoinut ja opettanut kymmenissä eri maissa eri puolilla maailmaa, ja hänen hyvinvointia ja mielenterveyttä käsitteleviä kirjoja on käännetty 25 eri kielelle.


Ben Furman & lasten haasteet taidoiksi -kirja ilmestyy kirjakauppoihin viikolla 8.

Viisas Elämä Oy on suomalainen kustantamo, jolla on 25 vuoden kokemus sekä kotimaisen että ulkomaisen tietokirjallisuuden julkaisemisesta.

Kustantamo keskittyy julkaisuohjelmassaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja on Suomen johtava kustantamo tässä kategoriassa. Viisas Elämä tarjoaa työkaluja ja oivalluksia merkitykselliseen elämään kaikilla elämän osa-alueilla.

Viisas Elämän valikoimaan kuuluu ajattomia klassikoita, kuten Eckhart Tolle, Dalai Lama, Florence Scovel Shinn, James Allen, Jon Kabat-Zinn, Byron Katie, Timothy Ferriss, Tony Robbins, Charles Duhigg, Clarissa Pinkola-Estés, Wayne D. Dyer, Bruce Lipton, Michael Singer, ja Brené Brown.

Lähde Viisas Elämä Oy

spot_img