Ben Furmanin käänteentekevä opas kaikille vanhemmille ja lasten kasvattajille

Aiheeseen liittyvää

Esc – Blackbook (Straight Up Breakbeat 2024)

Reese-bassoa, breikkejä kulta-ajoilta, jamaika-viitteet sekä eteeriset tanssilattia-hypnoosiin ajavat padit kaikki löytyy eli Escillä kaikki jungle-genren checklistin asiat kunnossa hänen debyytti-levyllään jonka julkaisee pitkän linja jungle-expertti ODJ Dizzy kotimaisella lafkallaan SUBB.

Muuta tavoitteet tuloksiksi katalyyttisten mekanismien voimalla

Kirjan periaatteet ovat laajasti sovellettavissa monilla eri aloilla, ja...

Kirja elokuvasta ja sen tekemisestä

Raija Talvion ja Mikko Mattilan Arvottomat - tärkeintä on lähteminen -tietoteos julkaistaan Sodankylän elokuvajuhlilla. Tässä moniäänisessä kirjassa haastattelut, valokuvat ja aikalaistekstit täydentävät toisiaan.

Liljankukka – esikoisromaani menetetyn kotiseudun kaipuusta

Liljankukka on tarina Ainon matkasta sodan varjojen alla. Menetysten ja rakkauden sävyttämä romaani kertoo menetetyn kotiseudun kaipuusta.

Koko perheen tapahtumia: Hakaniemen hallin 110-vuotisjuhla, Hietalahden Lasten lauantai ja Helsinki-päivä Teurastamolla

Helsingin kesä tarjoaa paljon mukavaa tekemistä koko perheelle! Juhli Hakaniemen hallin 110-vuotissynttäreitä, osallistu Teurastamon Helsinki-päivään ja nauti Hietalahden Lasten lauantaista.

Jaa somessa

Kansainvälisesti arvostettu psykiatrian erikoislääkäri Ben Furman on kirjoittanut kauan odotetun oppaan Ben Furman & lasten haasteet taidoiksi (Viisas Elämä, 2023).

Teos tarjoaa uudenlaisen ja raikkaan lähestymistavan lapsen kasvun tukemiseen ja haasteiden voittamiseen taitolähtöisen kasvatusmallin avulla.

Lasten haasteet taidoiksi
Kirjailijan kuva: Sampo Korhonen Kansi: Marika Tynnilä

”Lapsilla ei ole ongelmia. Heillä on vain taitoja, joita he eivät ole vielä oppineet.”

– Ben Furman uutuusteoksessa Ben Furman & lasten haasteet taidoiksi

Ben Furmanin uutuusteos perehdyttää lukijan taitolähtöiseen kasvatukselliseen lähestymistapaan, jonka avulla vanhemmat saavat lapsensa innostumaan uusien taitojen oppimisesta ja haasteiden voittamisesta syyllistämättä itseään.

Teoksen runsaslukuiset tarinat ja tapausselostukset inspiroivat lukijaa kokeilemaan hyväksi havaittuja ajattelu- ja toimintamalleja yhdessä lapsen kanssa.

Kirja on suunnattu vanhemmille sekä kaikille lasten parissa työskenteleville, ja kasvatustyötä tekeville aikuisille.

”Tutustuttuasi taitolähtöiseen lähestymistapaan, olet todennäköisesti ymmärtänyt, että kyseessä ei ole mikään orjallisesti noudatettava lastenkasvatuksen menetelmä, vaan silmälasit, joiden läpi katsoessa ihmiset näyttäytyvät toisin. Kun nämä silmälasit ovat nenällämme, emme näe ympärillämme runsaslukuista joukkoa vioista ja ongelmista kärsiviä ihmisiä, vaan kanssaihmisiä, jotka voivat voittaa elämässään kohtaamansa haasteen opettelemalla jonkin taidon muiden ihmisten avulla ja tuella.”

kertoo Ben Furman taitolähtöisestä lähestymistavasta uutuusteoksessaan.

Teos ilmestyy tämän vuoden aikana myös Saksassa ja Englannissa. Lisäksi kustannussopimusneuvottelut ovat kesken useisiin muihin maihin.

Ben Furman on tunnettu suomalainen psykiatrian erikoislääkäri, ratkaisukeskeisen terapian ja psykologian opettaja sekä tietokirjailija. Hän on luennoinut ja opettanut kymmenissä eri maissa eri puolilla maailmaa, ja hänen hyvinvointia ja mielenterveyttä käsitteleviä kirjoja on käännetty 25 eri kielelle.


Ben Furman & lasten haasteet taidoiksi -kirja ilmestyy kirjakauppoihin viikolla 8.

Viisas Elämä Oy on suomalainen kustantamo, jolla on 25 vuoden kokemus sekä kotimaisen että ulkomaisen tietokirjallisuuden julkaisemisesta.

Kustantamo keskittyy julkaisuohjelmassaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja on Suomen johtava kustantamo tässä kategoriassa. Viisas Elämä tarjoaa työkaluja ja oivalluksia merkitykselliseen elämään kaikilla elämän osa-alueilla.

Viisas Elämän valikoimaan kuuluu ajattomia klassikoita, kuten Eckhart Tolle, Dalai Lama, Florence Scovel Shinn, James Allen, Jon Kabat-Zinn, Byron Katie, Timothy Ferriss, Tony Robbins, Charles Duhigg, Clarissa Pinkola-Estés, Wayne D. Dyer, Bruce Lipton, Michael Singer, ja Brené Brown.

Lähde Viisas Elämä Oy

spot_img