Iman oppii uutta – kasvutarina

Aiheeseen liittyvää

Esc – Blackbook (Straight Up Breakbeat 2024)

Reese-bassoa, breikkejä kulta-ajoilta, jamaika-viitteet sekä eteeriset tanssilattia-hypnoosiin ajavat padit kaikki löytyy eli Escillä kaikki jungle-genren checklistin asiat kunnossa hänen debyytti-levyllään jonka julkaisee pitkän linja jungle-expertti ODJ Dizzy kotimaisella lafkallaan SUBB.

Muuta tavoitteet tuloksiksi katalyyttisten mekanismien voimalla

Kirjan periaatteet ovat laajasti sovellettavissa monilla eri aloilla, ja...

Kirja elokuvasta ja sen tekemisestä

Raija Talvion ja Mikko Mattilan Arvottomat - tärkeintä on lähteminen -tietoteos julkaistaan Sodankylän elokuvajuhlilla. Tässä moniäänisessä kirjassa haastattelut, valokuvat ja aikalaistekstit täydentävät toisiaan.

Liljankukka – esikoisromaani menetetyn kotiseudun kaipuusta

Liljankukka on tarina Ainon matkasta sodan varjojen alla. Menetysten ja rakkauden sävyttämä romaani kertoo menetetyn kotiseudun kaipuusta.

Pohjanmaan museossa avataan uudistettu kokoelmanäyttely 8.6.

Aarteita meiltä ja merten takaa -näyttely esittelee Karl ja Elin Hedmanin monipuolisen kokoelman Pohjanmaan museossa. Näyttely tarjoaa ainutlaatuisen katsauksen taideaarteisiin ja paikalliseen kulttuuriperintöön.

Jaa somessa

Salaado Qasimin lastenkirja Iman oppii uutta vie lukijan matkalle lapsen oppimisen maailmaan, korostaen rohkaisun ja kannustuksen merkitystä.

Salaado Qasimin lastenkirja Iman oppii uutta on kertomus somalitaustaisesta ekaluokkalaisesta Imanista, jonka elämä täyttyy oppimisen ilosta ja uusien taitojen kokeilemisesta. Teksti pyrkii vahvistamaan lasten itseluottamusta ja rohkaisemaan uuden oppimiseen.

Imanin koulutyö alkaa täynnä intoa, ja kotona vietetyt hetket perheen kanssa herättävät myös kertomuksessa lämpimiä sävyjä. Vaikka koulu tuo mukanaan haasteita, opettajan ja ympärillä olevien kannustus auttavat Imannia näkemään virheet osana oppimisprosessia.

Qasim, filosofian maisteri ja palkittu opettaja, tuo kirjaan ammattitaidollaan syvyyttä ja todentuntua. Tämä työ jatkaa hänen aikaisempia pyrkimyksiään myönteisten yhteiskunnallisten muutosten aikaansaamiseksi.

Lähde Salaado Qasim

spot_img