Viisas Elämä Oy: Nuori, uskalla kasvaa keneksi haluat

Aiheeseen liittyvää

Haastateltavana Ruma Planeetta -rockyhtye

Tänään minulla on ilo haastatella helsinkiläistä yhtyettä nimeltä Ruma Planeetta. Yhtye kertoo tyylilajikseen rockmusiikin.

THE DICKIES: Blink 183/Clean money (Cleopatra CLO 3366) 2022

Dickies on ollut enemmän tai vähemmän kasassa yli 45 vuotta. Välillä on ollut hiljaisia kausia ja muutama traaginen kuolemakin on yhtyeen piirissä tapahtunut, esimerkiksi Chuck Wagon ei ollut kuin 24 kun ampui itsensä.

The Record of My Life #16: Blackpink – Born pink

Tämän tekstin on kirjoittanut Mila Kallio. Lehdessä hän vastaa toimitukseen liittyvistä asioista ja muunmuassa tämän The Record of My Life -palstan pyörittämisestä.

Apulanta ja Maija Vilkkumaa palkittiin Radio Suomirockin legendaarisella elämäntyöpalkinnolla

Radio SuomiRockin vuosi 2022 on paketoitu perinteisin menoin Eläköön SuomiRock! -palkinnoilla. Tänä vuonna pokaali elämäntyöstä ojennettiin Apulannalle ja Maija Vilkkumaalle.

Tulenkulkijat: En enää jaksa hengittää

Upeinta tässä teoksessa on laulajan kaihoisasta jopa suoranaiseen raivoon yltyvä preesens ja tämä pakottaa minut kuuntelemaan kappaleen useampaan kertaan sekä...

Jaa somessa

Ilkka Koppelomäen uutuusteos Saa mitä haluat: Nuoren kirja (Viisas Elämä, 2022) on rohkaiseva opas kaikille suurten valintojen edessä oleville nuorille, heidän vanhemmilleen ja kaikille nuorten kanssa työskenteleville aikuisille.

Haaveiletko, että valintojen tekeminen olisi helpompaa? Toivotko, että stressaisit vähemmän ja luottaisit itseesi enemmän? Haluaisitko elää rohkeammin omannäköistä elämää?

Nuoren kirja
Ilkka Koppelomäki
kuva: Julia Alakulju, kannen kuva: Taivo Org

”Tämä on sinulle, joka mietit, mitä haluat tehdä elämässäsi, tai sinulle, jolle se on jo selvää, mutta haluat apua siihen, miten onnistut paremmin.”

Ilkka Koppelomäen uutuusteos Saa mitä haluat: Nuoren kirja – kasva keneksi haluat auttaa aikuisuuden kynnyksellä olevia nuoria ohjaamaan elämäänsä eteenpäin ja nauttimaan elämästä enemmän.

Teos kannustaa lukijaa kuuntelemaan rohkeasti itseään ja toteuttamaan mahdottomiltakin kuulostavia unelmia.

Teos pohjautuu Koppelomäen aiemmin luomaan menetelmään, jonka hän on muokannut nuorille sopivaksi tarjoten apua ja tukea esimerkiksi opiskelupaikan valintaan, huonon itsetunnon parantamiseen ja haastavista elämäntilanteista selviämiseen.

Uutuusteos on kannustava opas nuorille, heidän vanhemmilleen ja kaikille nuorten kanssa työskenteleville aikuisille.

”Riippumatta siitä, millainen elämäsi on ollut tähän asti ja millaiset lähtökohdat olet saanut elämääsi ja millainen sinä olet, uskon, että sinulla voi olla todella upea elämä. Minä uskon sinuun ja haluan, että tiedät, että juuri sinä olet tärkeä. Uskalla uskoa itseesi ja tehdä omasta elämästäsi parasta mahdollista!”

rohkaisee Ilkka Koppelomäki nuorta lukijaa uutuusteoksessaan.

Teoksessa on inspiroivia tarinoita ihmisistä, jotka ovat selvinneet esimerkiksi kiusaamisesta, vammautumisesta tai riippuvuudesta. Tarinansa jakavat mm. Pekka Hyysalo, Ninja Sarasalo, Toni Junnila, Heljä-Tuulia ja Lassi Lappi sekä Saa mitä haluat -valmennukseen osallistuneet nuoret.
Jotta Nuoren kirja sopisi mahdollisimman hyvin nuoren luettavaksi, sen tekemisessä on ollut mukana Oscar Järvinen, Koppelomäen valmennukseen osallistunut 16-vuotias nuori. Lisäksi kirjan teossa on auttanut erityisluokanopettaja ja kouluttaja Jenni Kallio, jotta kirja sopisi hyvin myös ammattilaisten käyttöön.

”Usein menetelmäni nousee esiin siinä valossa, miten tuhannet suomalaiset ovat toteuttaneet sen avulla unelmiaan. Nuoret kokevat erittäin tärkeäksi myös sen, miten menetelmän avulla voi pitää parempaa huolta omasta hyvinvoinnista ja jaksamisestaan. Juuri nyt kun nuorten henkisen hyvinvoinnin on huomattu laskeneen, uskon, että tämä kirja tulee todelliseen tarpeeseen myös hyvinvoinnin näkökulmasta”

kertoo Ilkka Koppelomäki kirjastaan.
Kansi

Uutuusteos täydentää suursuosion saavuttaneiden Saa mitä haluat -teosten sarjaa, joka rohkaisee lukijaa kuuntelemaan omaa sisäistä ääntään ja toteuttamaan unelmiaan.

Sarjasta on aiemmin ilmestynyt Viisaan Elämän julkaisemat teokset Saa mitä haluat – Opas omannäköisen elämän toteuttamiseen (2019), Saa mitä haluat – Elämäsi kirja (2020) ja Saa mitä haluat – muistikirja (2021).

Ilkka Koppelomäki on itsensä johtamisen valmentaja, joka on erikoistunut mielen hallintaan, intohimon löytämiseen ja tavoitteiden toteuttamiseen. Ilkan perustama Uskalla Innostua -tiimi on inspiroinut tuhansia suomalaisia itsensä ja oman elämänsä kehittämiseen jo vuodesta 2007 lähtien. Ilkan missiona on

”vähemmän katkeria vanhuksia ja enemmän elämäänsä tyytyväisiä ihmisiä”.

Saatavilla sidottuna.

Lähde Viisas Elämä Oy

spot_img