kaipuu julistaa ikuisuuttaan debyyttialbumillaan

Aiheeseen liittyvää

Esc – Blackbook (Straight Up Breakbeat 2024)

Reese-bassoa, breikkejä kulta-ajoilta, jamaika-viitteet sekä eteeriset tanssilattia-hypnoosiin ajavat padit kaikki löytyy eli Escillä kaikki jungle-genren checklistin asiat kunnossa hänen debyytti-levyllään jonka julkaisee pitkän linja jungle-expertti ODJ Dizzy kotimaisella lafkallaan SUBB.

Muuta tavoitteet tuloksiksi katalyyttisten mekanismien voimalla

Kirjan periaatteet ovat laajasti sovellettavissa monilla eri aloilla, ja...

Kirja elokuvasta ja sen tekemisestä

Raija Talvion ja Mikko Mattilan Arvottomat - tärkeintä on lähteminen -tietoteos julkaistaan Sodankylän elokuvajuhlilla. Tässä moniäänisessä kirjassa haastattelut, valokuvat ja aikalaistekstit täydentävät toisiaan.

Liljankukka – esikoisromaani menetetyn kotiseudun kaipuusta

Liljankukka on tarina Ainon matkasta sodan varjojen alla. Menetysten ja rakkauden sävyttämä romaani kertoo menetetyn kotiseudun kaipuusta.

Pohjanmaan museossa avataan uudistettu kokoelmanäyttely 8.6.

Aarteita meiltä ja merten takaa -näyttely esittelee Karl ja Elin Hedmanin monipuolisen kokoelman Pohjanmaan museossa. Näyttely tarjoaa ainutlaatuisen katsauksen taideaarteisiin ja paikalliseen kulttuuriperintöön.

Jaa somessa

Uuden kotimaisen yhtyeen kaipuun debyyttialbumi kaipuu on ikuinen on nähnyt päivänvalon. Odotuksia pitkäsoittoa kohtaan ovat nostattaneet useat singlet, joiden avulla kaipuu on löytänyt vahvan kannattajakunnan. Albumi sisältää kahdeksan tarttuvien melodioiden hallitsemaa ja melankolisen suurisoundista pop-biisiä, yhtyeelle tyypillisesti kevyellä iskelmällisyydellä maustettuna.

Albumilta löytyvästä Kauniita rumia -biisistä on myös julkastu lyriikkavideo. Kappale edustaa levyn kesähittipotentiaalia. Se on kaipuun mittakaavalla rennon nuorekas ja sanomaltaan se edustaa yhtyeen kevyempää tuotantoa. Maailmasta irrallaan oleva tunnelma flirttailee Olavi Uusivirran alkuaikojen kappaleiden kanssa ja sen tarttuva kertosäe jää kerrasta mieleen.

kaipuu on saavuttanut useammalla singlejulkaisullaan runsaasti radiosoittoa ja parhaimmillaan yhtyeellä on ollut yli 10 000 kuukausittaista kuuntelijaa Spotifyssa. Yhtye on myös tuttu näky soittolistoilla. Edellinen single Toksik, sitä edeltänyt Ankeuttaja, tammikuussa julkaistu Vaaroille altis sydämeni ja joulukuinen Lupaus ovat viihtyneet Spotifyn listajuhlissa.

Albumin kansigrafiikka on taitelija Inga Eunmannin käsialaa, joka täydentää visuaalisesti albumin melankolisen ja tunnelmallisen äänimaailman.

Kolmihenkinen kaipuu koostuu Rovaniemeltä ja Jyväskylästä kotoisin olevista jäsenistä. Heidän omaleimainen tyylinsä ja omaehtoinen tekemisen tapansa kuuluvat albumilta.

kaipuu on ikuinen on albumi, joka tarjoaa kuulijoilleen matkan läpi tunteiden kirjon jokaisen kappaleen kertoessa oman tarinansa.

kaipuu – Kauniita rumia
spot_img