Syväluotaus lokkien sielunelämään uutuusteoksessa

Aiheeseen liittyvää

Esc – Blackbook (Straight Up Breakbeat 2024)

Reese-bassoa, breikkejä kulta-ajoilta, jamaika-viitteet sekä eteeriset tanssilattia-hypnoosiin ajavat padit kaikki löytyy eli Escillä kaikki jungle-genren checklistin asiat kunnossa hänen debyytti-levyllään jonka julkaisee pitkän linja jungle-expertti ODJ Dizzy kotimaisella lafkallaan SUBB.

Muuta tavoitteet tuloksiksi katalyyttisten mekanismien voimalla

Kirjan periaatteet ovat laajasti sovellettavissa monilla eri aloilla, ja...

Kirja elokuvasta ja sen tekemisestä

Raija Talvion ja Mikko Mattilan Arvottomat - tärkeintä on lähteminen -tietoteos julkaistaan Sodankylän elokuvajuhlilla. Tässä moniäänisessä kirjassa haastattelut, valokuvat ja aikalaistekstit täydentävät toisiaan.

Liljankukka – esikoisromaani menetetyn kotiseudun kaipuusta

Liljankukka on tarina Ainon matkasta sodan varjojen alla. Menetysten ja rakkauden sävyttämä romaani kertoo menetetyn kotiseudun kaipuusta.

Pohjanmaan museossa avataan uudistettu kokoelmanäyttely 8.6.

Aarteita meiltä ja merten takaa -näyttely esittelee Karl ja Elin Hedmanin monipuolisen kokoelman Pohjanmaan museossa. Näyttely tarjoaa ainutlaatuisen katsauksen taideaarteisiin ja paikalliseen kulttuuriperintöön.

Jaa somessa

Biologi Riku Cajanderin uusi tietokirja ’Lokkien maailma’ sukeltaa syvälle lokkien sielunelämään.

Riku Cajanderin tietoteos Lokkien maailma on nyt saatavilla, kustantajana Aviador.

Teos käsittelee lokkien elämää, niiden merkitystä kulttuurissa ja ihmisten keskuudessa, sekä niiden sopeutumista ympäristön muutoksiin.

Cajander, kokenut lintuharrastaja ja ammattitaitoinen biologi, tarjoaa kirjassa syvällisen katsauksen lokkilajien erityispiirteisiin ja elintapoihin.

Kovakantisessa ja runsaasti kuvitetussa kirjassa on 200 sivua. ISBN numero on 9789523812369 ja se on julkaistu toukokuussa 2024.

Lähde Miksu Väkiparta

spot_img