Antti Auvisesta Teoston hallituksen uusi puheenjohtaja

Aiheeseen liittyvää

Arvostelussa Gardenhead – Devoured -single

Devoured esittelee musiikillisesti monimuotoisen bändin. Vaikutteita kuuluu progressiivisesta rokista, stonerista ja post-metallista.

Arvostelussa Rat Trap – Sulla ei aikaa oo (EP)

"Nyt ollaan siis perusasioiden äärellä ja näinä aikoina, mitä...

Arvostelussa Behind This Guilt – No More Masks

Mikään ei häiritse kuuntelukokemusta ja paikka paikoin homma soundaa jopa TODELLA hyvältä.

Kalevala The Musical -musikaalin albumi julkaistiin tänään

Musiikki herättelee kansalliseepoksemme hahmot eloon uudella ja kiehtovalla tavalla.

Weekend Festival paljastaa tämän vuoden artistien raidereita – yhteensä yli 2000 sivua vaatimuksia

Weekend Festival juhlii 10-vuotisjuhlavuottaan Hämeenlinnassa 1.-3.7.2022. Yli 80 artistia saapuu Kantolan tapahtumapuistoon – myös mitä erikoisemmilla pyynnöillä.

Jaa somessa

Teoston hallituksen uudeksi puheenjohtajaksi valittiin yksimielisesti säveltäjä Antti Auvinen.

Teoston jäsenistön sääntömääräinen kevätkokous järjestettiin 18.5.2022 Helsingissä. Jäsenkokous on yhdistyksen ylin päättävä elin, jossa jäsenet päättävät toiminnan linjauksista ja nimittävät hallituksen. Kokouksessa hyväksyttiin myös Teoston vuoden 2021 tilinpäätös ja toimintakertomus sekä avoimuusraportti.

Teoston hallituksen uudeksi puheenjohtajaksi valittiin yksimielisesti säveltäjä Antti Auvinen. Auvinen on toiminut Teoston hallituksessa vuodesta 2020 lähtien ja on myös Teoston jäsenjärjestön, Suomen Säveltäjien hallituksen puheenjohtaja.

Hän on työskennellyt päätoimisena säveltäjänä vuodesta 2004 lähtien ja opiskellut sävellystä Amsterdamissa ja Sibelius-Akatemiassa. Auvinen voitti Teosto-palkinnon vuonna 2016 sävellyksestään kamarioopperassa Autuus yhdessä Harry Salmenniemen kanssa.

Teosto

Uudeksi jäseneksi Teoston hallitukseen valittiin musiikin tekijä Iisa Pajula. Pajula on helsinkiläinen laulaja-lauluntekijä, joka on tehnyt musiikkia työkseen jo yli 15 vuoden ajan. Sooloartistina hän on julkaissut jo neljä levyä ja kirjoittanut lisäksi musiikkia muille artisteille. Pajula on myös Teoston jäsenjärjestön, Suomen Musiikintekijöiden hallituksen jäsen.

Teoston pitkäaikainen puheenjohtaja Kim Kuusi jäi pois Teoston hallituksesta 12 vuoden jälkeen. Kuusi on toiminut musiikin parissa koko elämänsä ja tehnyt mittavan uran erityisesti mainosmusiikin parissa. Lisäksi hän on työskennellyt levy-yhtiöissä sekä muusikkona eri kokoonpanoissa.

Teoston hallituksessa hän on edistänyt musiikkitoimialan yhteistyötä sekä ollut pidetty ja kuunteleva puheenjohtaja, joka on kerännyt arvostusta yli rajojen. Teoston hallitus kutsui Kim Kuusen 13.4.2022 kokouksessaan Teoston kunniapuheenjohtajaksi. 

TEOSTON HALLITUS KAUDELLA 2022-2023

  • Säveltäjä Antti Auvinen, puheenjohtaja
  • Kustantaja Tommi Tuomainen
  • Kevyen musiikin tekijä Maija Ruuskanen
  • Kustantaja Saara Konttinen
  • Musiikin tekijä Jiri Kuronen
  • Kevyen musiikin tekijä Iisa Pajula

Lähde Teosto

spot_img