Suvi Sysi valittu Vuoden nuoreksi taiteilijaksi 2024

Aiheeseen liittyvää

THE VAPORS: Crazy/Together (Hiljaiset Levyt HIKS-088) 7″ 2024

The Vapors koottiin alunperin Englannissa 1978 ja sai suurimman hittinsä vuonna 1980 biisistä Turning Japanese, joka oli listaykkönen Australiassa ja kolmonen Englannissa. Biisi löytyy monelta punkkokoelmalta ja dvd:ltä, vaikkei se todellakaan mitään punkkia ole. Itse pidin enemmän bändin Jam-maisemmista biiseistä kuten Waitin' For The Weekend ja News At Ten.

Emotion visa: PMMP vs Maustetytöt

Tänään kisailussa on Emotion visan historian ensimmäinen kaksintaistelu. Testaa...

Kroonisen kivun kuvaus pysäyttää – Tervetuloa sairaiden valtakuntaan

Hanna Bervoetsin romaani 'Tervetuloa sairaiden valtakuntaan' on samaistuttava kuvaus kroonisesta sairaudesta ja sen tuomista haasteista.

Fyysikon pohdintoja energiahoitojen roolista hyvinvoinnissa

Johanna Blomqvistin kirja Kvanttifysiikasta energiahoitoihin – Fyysikon matka mieleen ja paranemiseen kuvaa energiahoitomenetelmien ja kvanttifysiikan yhdistäviä tekijöitä.

Viikon Kovin Biisi: VKB 06/24

Nämä kilpailijat kisaavat Viikon Kovimman Biisin tittelistä. Katso yksityiskohdat tästä.

Jaa somessa

Kuvataiteilija Suvi Sysi on valittu Vuoden 2024 nuoreksi taiteilijaksi Tampereella, jossa hänelle avautuu mahdollisuus pitää näyttely tunnetussa taidemuseossa.

Kuvataiteilija Suvi Sysi on valittu Vuoden 2024 nuoreksi taiteilijaksi, mikä tuo hänelle Tampereen kaupungin myöntämän 20 000 euron stipendin ja näyttelyn järjestämisoikeuden Tampereen taidemuseossa.

Sysin abstraktit installaatiot yhdistävät ainutlaatuisella tavalla useita taiteenlajeja, kuten taidegrafiikkaa, veistotaidetta ja maalausta. Materiaalien ja muotojen kautta hän pohtii taiteessaan ajan virtaa ja liikettä materiaalisuuden sekä prosessin näkökulmista.

Helsinkiin sijoittunut Sysi on opiskellut Taideyliopiston Kuvataideakatemiassa, ja hänen töitään on esitelty niin yksityis- kuin ryhmänäyttelyissäkin kansainvälisesti. Julkinen teoksensa Reflecting löytyy Helsingin Kaarelanraitin koulusta.

Asiantuntijatyöryhmä valitsi Sysin 40. Vuoden nuoreksi taiteilijaksi, mikä auttaa kohottamaan nykytaidetta koskevaa keskustelua ja sen näkyvyyttä.

Lähde Tampereen taidemuseo ja Muumimuseo

spot_img