Peter Jöback ja bändi valloittavat Kulttuuritalon syysillassa

Aiheeseen liittyvää

Esc – Blackbook (Straight Up Breakbeat 2024)

Reese-bassoa, breikkejä kulta-ajoilta, jamaika-viitteet sekä eteeriset tanssilattia-hypnoosiin ajavat padit kaikki löytyy eli Escillä kaikki jungle-genren checklistin asiat kunnossa hänen debyytti-levyllään jonka julkaisee pitkän linja jungle-expertti ODJ Dizzy kotimaisella lafkallaan SUBB.

Muuta tavoitteet tuloksiksi katalyyttisten mekanismien voimalla

Kirjan periaatteet ovat laajasti sovellettavissa monilla eri aloilla, ja...

Kirja elokuvasta ja sen tekemisestä

Raija Talvion ja Mikko Mattilan Arvottomat - tärkeintä on lähteminen -tietoteos julkaistaan Sodankylän elokuvajuhlilla. Tässä moniäänisessä kirjassa haastattelut, valokuvat ja aikalaistekstit täydentävät toisiaan.

Liljankukka – esikoisromaani menetetyn kotiseudun kaipuusta

Liljankukka on tarina Ainon matkasta sodan varjojen alla. Menetysten ja rakkauden sävyttämä romaani kertoo menetetyn kotiseudun kaipuusta.

Pohjanmaan museossa avataan uudistettu kokoelmanäyttely 8.6.

Aarteita meiltä ja merten takaa -näyttely esittelee Karl ja Elin Hedmanin monipuolisen kokoelman Pohjanmaan museossa. Näyttely tarjoaa ainutlaatuisen katsauksen taideaarteisiin ja paikalliseen kulttuuriperintöön.

Jaa somessa

Peter Jöback esiintyy Helsingin Kulttuuritalolla syyskuussa tuoden lavalle uusimman ’Atlas’ albuminsa sekä rakastetuimmat klassikkonsa.

Peter Jöback palaa uudella ’Atlas’ albumillaan ja tarjoilee yleisölle sekä vanhoja klassikoita että tuoreita säveliä Helsingin Kulttuuritalossa.

Konsertin keskiössä on ’Atlas’, artistin musiikillinen uusi lukukausi, jota tähdittävät myös aiemmat suosikit. Peter Jöbackin monipuolisen uran ja kansainvälisen menestyksen myötä konsertti lupaa unohtumattoman elämyksen.

Lippuja konserttiin on myynnissä perjantaista 24. toukokuuta lähtien lippu.fi:ssä, ja VIP-liput tarjoavat eksklusiivisen kokemuksen sisältäen pientä purtavaa ja tervehdyksen Jöbackiltä.

Lisäksi mainitaan Peter Jöbackin saavutukset – platinamyyntiä, suursuosio ja arvostetut roolit kansainvälisissä musikaaleissa, kuten ’Phantom of the Opera’ ja ’Sweeney Todd’. Suomen yleisö on aina ottanut Jöbackin lämpimästi vastaan.

Konsertin tarkat tiedot: ’An Evening with Peter Jöback and Band’ lauantaina 21.09.2024 klo 19.30, Kulttuuritalo, Helsinki. Ovet avautuvat klo 17.30.

Lähde All Things Live Finland Oy

spot_img