Säätiö laajentaa kokoelmaansa Schjerfbeckin töillä ja rahoittaa lääketieteen tutkimusta

Aiheeseen liittyvää

Esc – Blackbook (Straight Up Breakbeat 2024)

Reese-bassoa, breikkejä kulta-ajoilta, jamaika-viitteet sekä eteeriset tanssilattia-hypnoosiin ajavat padit kaikki löytyy eli Escillä kaikki jungle-genren checklistin asiat kunnossa hänen debyytti-levyllään jonka julkaisee pitkän linja jungle-expertti ODJ Dizzy kotimaisella lafkallaan SUBB.

Muuta tavoitteet tuloksiksi katalyyttisten mekanismien voimalla

Kirjan periaatteet ovat laajasti sovellettavissa monilla eri aloilla, ja...

Kirja elokuvasta ja sen tekemisestä

Raija Talvion ja Mikko Mattilan Arvottomat - tärkeintä on lähteminen -tietoteos julkaistaan Sodankylän elokuvajuhlilla. Tässä moniäänisessä kirjassa haastattelut, valokuvat ja aikalaistekstit täydentävät toisiaan.

Liljankukka – esikoisromaani menetetyn kotiseudun kaipuusta

Liljankukka on tarina Ainon matkasta sodan varjojen alla. Menetysten ja rakkauden sävyttämä romaani kertoo menetetyn kotiseudun kaipuusta.

Pohjanmaan museossa avataan uudistettu kokoelmanäyttely 8.6.

Aarteita meiltä ja merten takaa -näyttely esittelee Karl ja Elin Hedmanin monipuolisen kokoelman Pohjanmaan museossa. Näyttely tarjoaa ainutlaatuisen katsauksen taideaarteisiin ja paikalliseen kulttuuriperintöön.

Jaa somessa

Signe ja Ane Gyllenbergin säätiö ostaa kaksi Helene Schjerfbeckin arvoteosta ja myöntää merkittävän summan psykosomaattisen lääketieteen tutkimuksille.

Signe ja Ane Gyllenbergin säätiö on ostanut kaksi arvokasta Helene Schjerfbeckin maalausta juhlistaakseen 75-vuotista olemassaoloaan. Kaksi teosta liitetään arvostetun Villa Gyllenbergin taidemuseon kokoelmiin.

Lisäksi säätiö on myöntänyt huomattavan summan, kolme miljoonaa euroa, apurahoina useille psykosomaattisen lääketieteen tutkimushankkeille. Tämä kuvastaa säätiön pitkää sitoutumista lääketieteen ja taidemaailman edistämiseen.

Juhlavuoden kunniaksi järjestetään myös symposium, jossa jaetaan erityinen 50 000 euron palkinto merkittävälle tutkijalle tai tutkimusryhmälle alalla.

Toukokuussa hankittujen teosten, Schjerfbeckin ’Naisen muotokuva, punaista ja mustaa’ sekä ’Pakeneva kreivitär’, rikastuttavat museon jo vaikuttavaa kokoelmaa, jonka kävijät pääsevät ihastelemaan kesäkuusta alkaen.

Lähde Signe och Ane Gyllenbergs stiftelse sr

spot_img