Ratina oli päätös – Pate Mustajärven viimeinen kesä Popedassa muuttuu muistoiksi

Aiheeseen liittyvää

THE VAPORS: Crazy/Together (Hiljaiset Levyt HIKS-088) 7″ 2024

The Vapors koottiin alunperin Englannissa 1978 ja sai suurimman hittinsä vuonna 1980 biisistä Turning Japanese, joka oli listaykkönen Australiassa ja kolmonen Englannissa. Biisi löytyy monelta punkkokoelmalta ja dvd:ltä, vaikkei se todellakaan mitään punkkia ole. Itse pidin enemmän bändin Jam-maisemmista biiseistä kuten Waitin' For The Weekend ja News At Ten.

Emotion visa: PMMP vs Maustetytöt

Tänään kisailussa on Emotion visan historian ensimmäinen kaksintaistelu. Testaa...

Kroonisen kivun kuvaus pysäyttää – Tervetuloa sairaiden valtakuntaan

Hanna Bervoetsin romaani 'Tervetuloa sairaiden valtakuntaan' on samaistuttava kuvaus kroonisesta sairaudesta ja sen tuomista haasteista.

Fyysikon pohdintoja energiahoitojen roolista hyvinvoinnissa

Johanna Blomqvistin kirja Kvanttifysiikasta energiahoitoihin – Fyysikon matka mieleen ja paranemiseen kuvaa energiahoitomenetelmien ja kvanttifysiikan yhdistäviä tekijöitä.

Viikon Kovin Biisi: VKB 06/24

Nämä kilpailijat kisaavat Viikon Kovimman Biisin tittelistä. Katso yksityiskohdat tästä.

Jaa somessa

Pate Mustajärven viimeinen kesä Popedan keulakuvana ikuistuu uunituoreeseen kirjaan sekä hänen uuteen soolomateriaaliinsa.

Ratinaan sen päätti – 46 vuotta Popedaa -teos tarjoaa katsauksen Pate Mustajärven viimeiseen kesään mitä legendaariseen yhtyeeseen tulee. Kirjan lisäksi Mustajärven faneja hemmotellaan uudella musiikilla.

Popeda-yhtyeen viimeisen esiintymisen jälkeen Pate Mustajärvi on siirtänyt fokuksensa soolouraansa. Mustajärven uusi single ’Hei äijä’ julkaistiin kuukausi historiallisen Ratinan stadionin konsertin jälkeen. Kirja kertoo tuosta mieleenpainuvasta viimeisestä Popeda-kesästä.

’Ratinaan se päätti – 46 vuotta Popedaa’ koostuu Mustajärven omista päiväkirjamerkinnöistä ja pohdinnoistaan. Kirja valaisee lukijalleen sitä henkilökohtaista polkua, joka vei Mustajärven uralle uusille urille.

Mustajärvi miettii haastavasti: ’Ilman Popedaa ei olisi minua, mutta ilman soolouraani Popedan tarina olisi päättynyt jo ajat sitten.’ Tarina on täynnä tunteiden purkauksia ja syväluotaavia pohdintoja muusikon pitkältä taipaleelta.

Kirjan julkinen lanseeraus tapahtuu Tampereen TTT-Klubilla järjestettävällä loppuunmyydyllä keikalla, ja teos on saatavana myös äänikirjana, lukijanaan Mustajärvi itse.

Lähde Docendo

spot_img