Ratina oli päätös – Pate Mustajärven viimeinen kesä Popedassa muuttuu muistoiksi

Aiheeseen liittyvää

pothOles – It’s Been a While (Common Labour 2024)

Common Labour-levymerkki palaa vuosien tauon jälkeen tuomalla label-isännän PothOlesin uutta syvää house-musiikkia kuulijoille vinyylimuodossa. Deep housea genren klassisessa merkityksessään tarjoillaan neljän kappaleen voimin.

The Record Of My Life #32: CMX – Aion

Täyden kympin tuotos, josta on suorastaan mahdottomuus löytää heikkoa hetkeä.

Viikon Kovin Biisi: VKB 26/24

Nämä kilpailijat kisaavat Viikon Kovimman Biisin tittelistä. Katso yksityiskohdat tästä.

Mitkä kirjat ovat suosituimpia pääkaupunkiseudulla tänä kesänä?

Pääkaupunkiseudun kirjastojen kesälukemistasuositut: dekkarit ja Finlandia-ehdokkaat. Oodi on Helsingin matkailuvetonaula.

Ruisrockin festaritunnelma huipussaan: Iloinen ja ikimuistoinen viikonloppu

Ruisrock-festivaali toi Ruissaloon 105 000 juhlijaa ja yli 100 upeaa artistia. Tapahtuma oli täynnä musiikkia ja unohtumattomia hetkiä.

Jaa somessa

Pate Mustajärven viimeinen kesä Popedan keulakuvana ikuistuu uunituoreeseen kirjaan sekä hänen uuteen soolomateriaaliinsa.

Ratinaan sen päätti – 46 vuotta Popedaa -teos tarjoaa katsauksen Pate Mustajärven viimeiseen kesään mitä legendaariseen yhtyeeseen tulee. Kirjan lisäksi Mustajärven faneja hemmotellaan uudella musiikilla.

Popeda-yhtyeen viimeisen esiintymisen jälkeen Pate Mustajärvi on siirtänyt fokuksensa soolouraansa. Mustajärven uusi single ’Hei äijä’ julkaistiin kuukausi historiallisen Ratinan stadionin konsertin jälkeen. Kirja kertoo tuosta mieleenpainuvasta viimeisestä Popeda-kesästä.

’Ratinaan se päätti – 46 vuotta Popedaa’ koostuu Mustajärven omista päiväkirjamerkinnöistä ja pohdinnoistaan. Kirja valaisee lukijalleen sitä henkilökohtaista polkua, joka vei Mustajärven uralle uusille urille.

Mustajärvi miettii haastavasti: ’Ilman Popedaa ei olisi minua, mutta ilman soolouraani Popedan tarina olisi päättynyt jo ajat sitten.’ Tarina on täynnä tunteiden purkauksia ja syväluotaavia pohdintoja muusikon pitkältä taipaleelta.

Kirjan julkinen lanseeraus tapahtuu Tampereen TTT-Klubilla järjestettävällä loppuunmyydyllä keikalla, ja teos on saatavana myös äänikirjana, lukijanaan Mustajärvi itse.

Lähde Docendo

spot_img