Selviytyykö Listamestari kiristäjän ansasta?

Aiheeseen liittyvää

THE VAPORS: Crazy/Together (Hiljaiset Levyt HIKS-088) 7″ 2024

The Vapors koottiin alunperin Englannissa 1978 ja sai suurimman hittinsä vuonna 1980 biisistä Turning Japanese, joka oli listaykkönen Australiassa ja kolmonen Englannissa. Biisi löytyy monelta punkkokoelmalta ja dvd:ltä, vaikkei se todellakaan mitään punkkia ole. Itse pidin enemmän bändin Jam-maisemmista biiseistä kuten Waitin' For The Weekend ja News At Ten.

Emotion visa: PMMP vs Maustetytöt

Tänään kisailussa on Emotion visan historian ensimmäinen kaksintaistelu. Testaa...

Kroonisen kivun kuvaus pysäyttää – Tervetuloa sairaiden valtakuntaan

Hanna Bervoetsin romaani 'Tervetuloa sairaiden valtakuntaan' on samaistuttava kuvaus kroonisesta sairaudesta ja sen tuomista haasteista.

Fyysikon pohdintoja energiahoitojen roolista hyvinvoinnissa

Johanna Blomqvistin kirja Kvanttifysiikasta energiahoitoihin – Fyysikon matka mieleen ja paranemiseen kuvaa energiahoitomenetelmien ja kvanttifysiikan yhdistäviä tekijöitä.

Viikon Kovin Biisi: VKB 06/24

Nämä kilpailijat kisaavat Viikon Kovimman Biisin tittelistä. Katso yksityiskohdat tästä.

Jaa somessa

Kesäloman jälkeen alkava kouluvuosi tuo mukanaan kiristysviestin ja syöksyy Eliaksen elämän ylösalaisin.

Kesäloman päätyttyä Eliaksen kouluvuosi alkaa järkyttävällä kiristysviestillä. Koulun rehtori epäilee Eliasta tietokoneluokan vahingosta ja määrää hänet jälki-istuntoon. Eliaksella ja hänen ystävillään on vain muutama päivä aikaa selvittää salaperäisen kiristäjän henkilöllisyys. ’Kuka lavasti Listamestarin?’ vie lukijat Helsingin Etu-Töölöön ja on lastenkirjasarjan neljäs osa.

Kirjailijat Tiina Kristoffersson ja Vesa-Matti Toivonen ovat sisaruksia, ja sarjan kirjat ovat saaneet inspiraationsa heidän omista lapsuuden seikkailuistaan. Teoksessa ’Kuka lavasti Listamestarin?’ kuvittaja Olga Pärn tuo oman taiteellisen kosketuksensa tarinaan.

Lähde Avain

spot_img