Rendez-Vous – Juffi & the boys -dokumentti

Aiheeseen liittyvää

Nemi: Onni onnettomuudessa

Norjalaisen Lise Myhren piirtämän Nemi -sarjakuva-albumin lukeminen pitkän tauon jälkeen on todellakin kuin törmäisi vanhaan hyvään ystävään.

EDDIE & THE HOT RODS: Why Should I Care / A Million Miles Away (Hiljaiset Levyt HIKS-086) 7″ 2023

Eddie & co on tehnyt toisen sinkkunsa Hiljaisille Levyille. A-puoli on loistava, alunperin Pete The Meat & The Boysin biisi, joka on alunperin sen toimesta levytetty jo 1978, mutta julkaistiin vasta kuluvalla vuosituhannella.

TV SMITH: Generation Y (Hiljaiset Levyt HIKI-073) 2022

TV Smith on suomalaisille jo aika tuttu, ainakin tietyissä piireissä. Mieshän on keikkaillut täällä lukemattomia kertoja yksinään tai vaikkapa Punk Lurex OK:n kanssa, jonka kanssa teki myös EP:n.

Ahven-yhtyeen paluu

Toimitustamme lähestyi Ahven-yhtye, joka on tehnyt paluun 2021 noin viidentoista vuoden tauon jälkeen. Yhtyeen kokoonpano ja roolit ovat edelleen samat kuin ensimmäisen tulemisen (1999-2005) aikaan.

Jaa somessa

Rokumentti tarjoaa rehellisiä haastatteluja bändin nykymiehistöltä uuden ja vanhan musiikin soidessa taustalla.

20 vuotta 20 minuutissa on letkeä läpileikkaus sitkeän suomirokkibändin temmellyksestä musiikin parissa. Nykyään kaikki on hektistä ja bändit kuopataan nopeammin kuin uusia syntyy tai sitten se menee toisinpäin. Siksi pikkubändin pitkä ura onkin yllättävän harvinaista Suomen rokkiskenessä.

Bändi sai aikoinaan levydiilit biisien soidessa radiossa, mutta varsinaista isoa läpilyöntiä ei silloin syntynyt. Silti palo jatkaa roihuaa yhä ja yhtäkaikki Rendez-Vous on soittanut rönsyilevää rokkiaan jo yli 20 vuotta, eikä suunnitelmissa ole lopettaminen. 

Aktiivinen bändi julkaisi viime vuoden puolella kolme uutta singleä musiikkivideoiden kera sekä yhden naftaliinista kaivetun demon yhtyeen alkuajoilta. Keväällä on luvassa uutta musiikkivideota.

KATSO DOKUMENTTI TÄÄLTÄ

https://youtu.be/d9cEdSxQ6mY

Mistolan Lasiset Linnut

Lähde Marko Mäkilä

spot_img