Rendez-Vous – Juffi & the boys -dokumentti

Aiheeseen liittyvää

pothOles – It’s Been a While (Common Labour 2024)

Common Labour-levymerkki palaa vuosien tauon jälkeen tuomalla label-isännän PothOlesin uutta syvää house-musiikkia kuulijoille vinyylimuodossa. Deep housea genren klassisessa merkityksessään tarjoillaan neljän kappaleen voimin.

The Record Of My Life #32: CMX – Aion

Täyden kympin tuotos, josta on suorastaan mahdottomuus löytää heikkoa hetkeä.

Viikon Kovin Biisi: VKB 26/24

Nämä kilpailijat kisaavat Viikon Kovimman Biisin tittelistä. Katso yksityiskohdat tästä.

Mitkä kirjat ovat suosituimpia pääkaupunkiseudulla tänä kesänä?

Pääkaupunkiseudun kirjastojen kesälukemistasuositut: dekkarit ja Finlandia-ehdokkaat. Oodi on Helsingin matkailuvetonaula.

Ruisrockin festaritunnelma huipussaan: Iloinen ja ikimuistoinen viikonloppu

Ruisrock-festivaali toi Ruissaloon 105 000 juhlijaa ja yli 100 upeaa artistia. Tapahtuma oli täynnä musiikkia ja unohtumattomia hetkiä.

Jaa somessa

Rokumentti tarjoaa rehellisiä haastatteluja bändin nykymiehistöltä uuden ja vanhan musiikin soidessa taustalla.

20 vuotta 20 minuutissa on letkeä läpileikkaus sitkeän suomirokkibändin temmellyksestä musiikin parissa. Nykyään kaikki on hektistä ja bändit kuopataan nopeammin kuin uusia syntyy tai sitten se menee toisinpäin. Siksi pikkubändin pitkä ura onkin yllättävän harvinaista Suomen rokkiskenessä.

Bändi sai aikoinaan levydiilit biisien soidessa radiossa, mutta varsinaista isoa läpilyöntiä ei silloin syntynyt. Silti palo jatkaa roihuaa yhä ja yhtäkaikki Rendez-Vous on soittanut rönsyilevää rokkiaan jo yli 20 vuotta, eikä suunnitelmissa ole lopettaminen. 

Aktiivinen bändi julkaisi viime vuoden puolella kolme uutta singleä musiikkivideoiden kera sekä yhden naftaliinista kaivetun demon yhtyeen alkuajoilta. Keväällä on luvassa uutta musiikkivideota.

KATSO DOKUMENTTI TÄÄLTÄ

https://youtu.be/d9cEdSxQ6mY

Mistolan Lasiset Linnut

Lähde Marko Mäkilä

spot_img