Särkänniemen kesä käynnistyy Cyan Kicksin tahdissa

Aiheeseen liittyvää

Esc – Blackbook (Straight Up Breakbeat 2024)

Reese-bassoa, breikkejä kulta-ajoilta, jamaika-viitteet sekä eteeriset tanssilattia-hypnoosiin ajavat padit kaikki löytyy eli Escillä kaikki jungle-genren checklistin asiat kunnossa hänen debyytti-levyllään jonka julkaisee pitkän linja jungle-expertti ODJ Dizzy kotimaisella lafkallaan SUBB.

Brazen Forgery antaa viimeisen voitelun menetetylle maalle

Dark metal -projekti Brazen Forgery julkaisi ensimmäisen singlen syksyllä...

Muuta tavoitteet tuloksiksi katalyyttisten mekanismien voimalla

Kirjan periaatteet ovat laajasti sovellettavissa monilla eri aloilla, ja...

Type-303 – Lost in Paradise ep (Verrazzano 2024)

Tamperelaisen Verrazzano-lafkan uusimman ep:n sisällysluettelossa voisi lukea baleaarista kosmista diskoa, acid-huiluhousea ja elektroa täydellisen kesäisessä vinyylissä. Nostalgia kohtaa nykypäivän tuotannon Type-303n studiossa ihanan nosteisessa auringonlaskussa.

Saana Opacic menetti luottotietonsa 19-vuotiaana – nyt hän haluaa auttaa muita nuoria välttämään saman kohtalon

Saana Opacic menetti luottotietonsa 19-vuotiaana ja haluaa nyt auttaa muita välttämään saman kohtalon. Hän jakaa tarinansa kirjassa 'Hyvä paha raha' ja tarjoaa konkreettisia neuvoja talouden hallintaan.

Jaa somessa

Särkänniemen huvipuiston kesäkausi alkaa 30.4. Cyan Kicks esiintyy vappupäivänä ja uusi Retro-pelihalli avautuu toukokuussa.

Särkänniemen huvipuiston kesäkausi käynnistyy 30. huhtikuuta, ja lumisen talven jälkeen aurinkokin suosii avajaispäivää.

Liiketoiminta- ja kehitysjohtaja Ville Aarresuo kertoo, että kevään koulutukset on saatu järjestettyä kylmästä kelistä huolimatta. Näyttää siltä, että kevät alkaa juuri oikeaan aikaan huvipuiston porttien auetessa.

Rock-yhtye Cyan Kicks, joka tunnetaan Uuden musiikin kilpailusta, esiintyy Estraadilla 1. toukokuuta. Liput ovat ostettavissa tavallisten hintojen mukaisesti.

Uutena vetonaulana huvipuistossa debytoi Retro-pelihalli toukokuun puoliväliin mennessä. Pelihallissa voi nauttia retropelaamisen iloista flipperien, kourakoneiden ja muiden pelilaitteiden parissa.

Lisäksi Särkänniemen alueella on tehty useita parannuksia talven aikana, ja uusia avauksia luvataan lähempänä niiden valmistumista. Kevään ajan huvipuisto palvelee viikonloppuisin ja vapun jälkeen tiistaista sunnuntaihin aina kesäkuun alusta elokuun puoliväliin saakka.

Lähde Tampereen Särkänniemi Oy

spot_img