Laulu-Miehet juhlistaa 110 vuotta kutsuen uusia säveltaiteilijoita

Aiheeseen liittyvää

Esc – Blackbook (Straight Up Breakbeat 2024)

Reese-bassoa, breikkejä kulta-ajoilta, jamaika-viitteet sekä eteeriset tanssilattia-hypnoosiin ajavat padit kaikki löytyy eli Escillä kaikki jungle-genren checklistin asiat kunnossa hänen debyytti-levyllään jonka julkaisee pitkän linja jungle-expertti ODJ Dizzy kotimaisella lafkallaan SUBB.

Muuta tavoitteet tuloksiksi katalyyttisten mekanismien voimalla

Kirjan periaatteet ovat laajasti sovellettavissa monilla eri aloilla, ja...

Pohjanmaan museossa avataan uudistettu kokoelmanäyttely 8.6.

Aarteita meiltä ja merten takaa -näyttely esittelee Karl ja Elin Hedmanin monipuolisen kokoelman Pohjanmaan museossa. Näyttely tarjoaa ainutlaatuisen katsauksen taideaarteisiin ja paikalliseen kulttuuriperintöön.

Saana Opacic menetti luottotietonsa 19-vuotiaana – nyt hän haluaa auttaa muita nuoria välttämään saman kohtalon

Saana Opacic menetti luottotietonsa 19-vuotiaana ja haluaa nyt auttaa muita välttämään saman kohtalon. Hän jakaa tarinansa kirjassa 'Hyvä paha raha' ja tarjoaa konkreettisia neuvoja talouden hallintaan.

Type-303 – Lost in Paradise ep (Verrazzano 2024)

Tamperelaisen Verrazzano-lafkan uusimman ep:n sisällysluettelossa voisi lukea baleaarista kosmista diskoa, acid-huiluhousea ja elektroa täydellisen kesäisessä vinyylissä. Nostalgia kohtaa nykypäivän tuotannon Type-303n studiossa ihanan nosteisessa auringonlaskussa.

Jaa somessa

Suomen tunnettu mieskuoro Laulu-Miehet juhlistaa 110-vuotista historiaansa kutsumalla kuusi uutta säveltaiteilijajäsentä.

Legendaarinen Laulu-Miehet mieskuoro, joka juhlii 110-vuotista taivaltaan, on kutsunut joukkoonsa kuusi uutta säveltaiteilijajäsentä, joilla on merkittävä rooli suomalaisessa musiikissa. Uudet jäsenet ovat säveltäjät Mikko Heiniö ja Mikko Sidoroff sekä oopperalaulajat Tuomas Katajala, Jaakko Kortekangas, Aarne Pelkonen ja Matti Turunen.

’Säveltaiteilijajäseneksi kutsuminen on kunnianosoitus heidän työlleen musiikin ja Laulu-Miesten hyväksi’, toteaa kuoron puheenjohtaja Veli-Pekka Talvela.

Historian saatossa kuoron säveltaiteilijajäseniksi on kutsuttu yhteensä 59 henkilöä. Sävellettyjä mieskuoroteoksia ja taidokkaita esityksiä arvostetaan niin kuoron sisällä kuin laajemminkin musiikkikentällä.

Kunnianosoituksia jaettiin seremonialla Helsingin Kampissa.

Lähde STT Info

spot_img