The Cleveland Orchestralle lisäkonsertti Helsingin juhlaviikoille

Aiheeseen liittyvää

Gruth – Scenes From (Temporize 2024)

Gruthin uusin drone-albumi on jaettu napakasti kahteen osioon Act I: Unwanted Effects ja Act II: The Night of the Iguana. Äänikollaasit ovat artistille tuttuun tapaan n. 22 minuuttisia sinemaattisia epookkeja. Levyn julkaisijana toimii sisilialainen levymerkki Temporize.

Viikon Kovin Biisi: VKB 27/24

Nämä kilpailijat kisaavat Viikon Kovimman Biisin tittelistä. Katso yksityiskohdat tästä.

Brazen Forgery julkaisi toisen singlen syksyllä ilmestyvältä EP:lta

Dark metal -projekti Brazen Forgery julkaisi toisen singlen syksyllä...

Atomic Berries uudelleenlämmittää vuodentakaista eurojyystöään

Taas on se hetki, kun Atomic Berries -yhtye julkaisee uutta musiikkia. Nyt oma lehmä ojassa tai ainakin hyvin voideltuna, juuri silmäilemäsi artikkeli kertoo, mistä...

Elämäni keikka: Provinssirock 2011, System of a Down (Ilkka Heikkinen)

Jos pitäisi nimetä yksi tietty keikka, joka on jäänyt elähdyttävästi mieleen, ei allekirjoittaneen tarvitsisi miettiä pitkään.

Jaa somessa

Suuren suosion saanut The Cleveland Orchestra järjestää ylimääräisen konsertin Helsingissä 29. elokuuta, ohjelmistossa Prokofjevin ja Berliozin sävellyksiä.

The Cleveland Orchestran konsertti meni nopeasti loppuunmeneeksi Helsingin juhlaviikoilla myynnissä olleen konsertin jälkeen. Tämän vuoksi orkesteri tarjoaa Helsingissä ylimääräisen konsertin 29. elokuuta, jossa kuullaan Prokofjevin toista sinfoniaa ja Berliozin Fantastista sinfoniaa.

Maailmankuulu The Cleveland Orchestra saapuu Suomeen pitkän odotuksen jälkeen. Kriitikoiden ylistämää ja vuonna 2020 Yhdysvaltojen parhaaksi orkesteriksi nimettyä kokoonpanoa on johtanut Itävaltalainen kapellimestari Franz Welser-Möst 22 vuoden ajan. Orkesterin Helsingin vierailun ensimmäinen konsertti Musiikkitalossa 28. elokuuta on jo myyty loppuun.

Orkesteri esittää toisessa konsertissaan Sergei Prokofjevin toista sinfoniaa, joka heijastaa rytmistä voimaa ja eurooppalaisen avantgarden vaikutuksia, sekä Hector Berliozin 1800-luvulla mullistavaa Fantastista sinfoniaa, joka tuo esiin unenomaisia tunnelmia orkesterin säestyksellä.

Lisätiedot ja liput The Cleveland Orchestran toiseen konserttiin ovat saatavilla Ticketmasterin kautta. Helsingin juhlaviikot järjestetään 15. elokuuta – 1. syyskuuta 2024.

Lähde Helsingin juhlaviikot

spot_img