Päätösten paineessa – Hanna Stormin esikoisromaani

Aiheeseen liittyvää

Esc – Blackbook (Straight Up Breakbeat 2024)

Reese-bassoa, breikkejä kulta-ajoilta, jamaika-viitteet sekä eteeriset tanssilattia-hypnoosiin ajavat padit kaikki löytyy eli Escillä kaikki jungle-genren checklistin asiat kunnossa hänen debyytti-levyllään jonka julkaisee pitkän linja jungle-expertti ODJ Dizzy kotimaisella lafkallaan SUBB.

Muuta tavoitteet tuloksiksi katalyyttisten mekanismien voimalla

Kirjan periaatteet ovat laajasti sovellettavissa monilla eri aloilla, ja...

Kirja elokuvasta ja sen tekemisestä

Raija Talvion ja Mikko Mattilan Arvottomat - tärkeintä on lähteminen -tietoteos julkaistaan Sodankylän elokuvajuhlilla. Tässä moniäänisessä kirjassa haastattelut, valokuvat ja aikalaistekstit täydentävät toisiaan.

Liljankukka – esikoisromaani menetetyn kotiseudun kaipuusta

Liljankukka on tarina Ainon matkasta sodan varjojen alla. Menetysten ja rakkauden sävyttämä romaani kertoo menetetyn kotiseudun kaipuusta.

Pohjanmaan museossa avataan uudistettu kokoelmanäyttely 8.6.

Aarteita meiltä ja merten takaa -näyttely esittelee Karl ja Elin Hedmanin monipuolisen kokoelman Pohjanmaan museossa. Näyttely tarjoaa ainutlaatuisen katsauksen taideaarteisiin ja paikalliseen kulttuuriperintöön.

Jaa somessa

Hanna Stormin esikoisromaani Kiltin tytön rakkaus sukeltaa milleniaalien maailmaan, jossa suuria päätöksiä tehdään hämärän tulevaisuuden keskellä.

Hanna Stormilta uusi romaani nimeltä Kiltin tytön rakkaus, joka tarjoilee lukijalleen milleniaalien sukupolville tutun elämän repaleisen polun, haasteineen ja arkisine huomioineen. Storm tarkastelee teoksessaan isojen elämänratkaisujen paineita ja niiden aiheuttamaa ulkopuolisuuden tunnetta. Kirjan päähenkilö kamppailee lapsen hankinnan ja yksinäisyyden tunteen kanssa, jota ympäristön muutokset ja ikääntyminen voimistavat.

Storm käsittelee romaaniinsa taitavasti myös menneisyyden ja nykyhetken limittymistä sekä ystävyyden, rakkauden ja seksin merkityksiä. Kirja heittää lukijansa keskelle milleniaalien maailmaa, jossa suuntaa etsitään vailla varmuutta tulevasta.

Turussa vaikuttava runoilija ja kirjailija Hanna Storm (s. 1985) on aiemmin julkaissut useita runokokoelmia, mutta Kiltin tytön rakkaus on hänen ensimmäinen romaaninsa.

Lähde Miksu Väkiparta

spot_img