Haastateltavana Rock- ja Hip Hop musiikkia soittava yhtye, Attitude

Aiheeseen liittyvää

Nemi: Onni onnettomuudessa

Norjalaisen Lise Myhren piirtämän Nemi -sarjakuva-albumin lukeminen pitkän tauon jälkeen on todellakin kuin törmäisi vanhaan hyvään ystävään.

EDDIE & THE HOT RODS: Why Should I Care / A Million Miles Away (Hiljaiset Levyt HIKS-086) 7″ 2023

Eddie & co on tehnyt toisen sinkkunsa Hiljaisille Levyille. A-puoli on loistava, alunperin Pete The Meat & The Boysin biisi, joka on alunperin sen toimesta levytetty jo 1978, mutta julkaistiin vasta kuluvalla vuosituhannella.

TV SMITH: Generation Y (Hiljaiset Levyt HIKI-073) 2022

TV Smith on suomalaisille jo aika tuttu, ainakin tietyissä piireissä. Mieshän on keikkaillut täällä lukemattomia kertoja yksinään tai vaikkapa Punk Lurex OK:n kanssa, jonka kanssa teki myös EP:n.

Ahven-yhtyeen paluu

Toimitustamme lähestyi Ahven-yhtye, joka on tehnyt paluun 2021 noin viidentoista vuoden tauon jälkeen. Yhtyeen kokoonpano ja roolit ovat edelleen samat kuin ensimmäisen tulemisen (1999-2005) aikaan.

Jaa somessa

Tällä kertaa tutustumme Rock- ja Hip Hop musiikkia soittavaan riihimäkeläiseen yhtyeeseen, nimeltä Attitude.

Hei, ja tervetuloa haastatteluun! Millaista palautetta olette saaneet musiikistanne, ja mitkä ovat tavoitteenne tällä uralla?

Yhtye

Musiikkimme on saanut hyvää palautetta ja olemme käyneet muutamilla keikoilla. Tavoitteena on tehdä Attitudesta tulevaisuudessa isompi nimi ja saada mahdollisimman paljon näkyvyyttä. Uusia biisejä on jo nauhalla ja niitäkin syntyy hyvää tahtia.

Jään odottamaan innolla! Kuulin, että julkaisitte vähän aikaa sitten uuden singlen? Kertoisitteko hieman siitä?

Kyllä, julkaisimme uuden singlen nimeltä Lähiöhelvetti. Biisi löytyy kaikista suoratoistopalveluista (Youtube, Spotify, Tidal & Itunes).

Kappaleessa käsitellään nimenmukaisesti lähiö aiheisia asioita. Biisissä on tarttuva rock groove ja Rikun hyvät sanoitukset. Siitä löytyy myös hieno kitara soolo, mikä ei jätä ketään kylmäksi.
Käykää ihmeessä tsekkaamassa ja kuuntelemassa meidän uusin sinkku Lähiöhelvetti.

Kertoisitteko hieman yhtyeestänne?

Toki! Attitude on perustettu vuonna 2021 Riihimäellä. Olemme energinen rock/rap/funk/jazz/punk henkinen yhtye. Meillä on hyvä meininki ja hauskaa keskenään.

Julkaisimme kesällä 2022 Attitude Ep:n mikä sisältää 4 biisiä.

Oletteko osallistuneet joihinkin musiikkikilpailuihin, ja onko tullut voittoa?

Osallistuimme VKB:hen eli Viikon kovin biisi -kilpailuun kappaleella ”Mitä nään”. Voitimme kyseisen skaban ja saimme biisin muutamalle soittolistalle Spotifyhin.
Osallitumme myös Lähiöhelvetti kappaleella Viikon kovin biisi -kilpailuun mikä järjestettiin 28.11 alkaen.

Millainen musiikki teihin iskee parhaiten?

Olemme erittäin laidasta laitaan musiikkia kuunteleva bändi. Mutta jos nyt joku yhtye pitää sanoa mikä yhdistää porukkaa niin varmaan Pink Floyd.

Jäsenet

Rap & laulu: Riku Sorri
Kitara & laulu: Juho Vatjus
Kitara: Tomi Pullinen
Basso & laulu: Seppo Reinikainen
Rummut: Reima Suvisuo

Attitude netissä

Spotify: Avaa Spotify
YouTube: Avaa YouTube
Facebook: Avaa Facebook
Instagram: Avaa Instagram

– Wenla V.

spot_img