Näyttelyhaku Vilho Lampi -museoon kesäkaudelle 2023 on nyt auki!

Aiheeseen liittyvää

Nemi: Onni onnettomuudessa

Norjalaisen Lise Myhren piirtämän Nemi -sarjakuva-albumin lukeminen pitkän tauon jälkeen on todellakin kuin törmäisi vanhaan hyvään ystävään.

EDDIE & THE HOT RODS: Why Should I Care / A Million Miles Away (Hiljaiset Levyt HIKS-086) 7″ 2023

Eddie & co on tehnyt toisen sinkkunsa Hiljaisille Levyille. A-puoli on loistava, alunperin Pete The Meat & The Boysin biisi, joka on alunperin sen toimesta levytetty jo 1978, mutta julkaistiin vasta kuluvalla vuosituhannella.

TV SMITH: Generation Y (Hiljaiset Levyt HIKI-073) 2022

TV Smith on suomalaisille jo aika tuttu, ainakin tietyissä piireissä. Mieshän on keikkaillut täällä lukemattomia kertoja yksinään tai vaikkapa Punk Lurex OK:n kanssa, jonka kanssa teki myös EP:n.

Millainen ihminen Danny on kulissien takana? Pirjo Kemppisen uutuuskirja paljastaa!

Musiikkineuvos Ilkka ”Danny” Lipsanen on luonut uraa viihdemaailman huipulla 57 vuotta ja julkaissut 102 listahittiä. Mutta minkälainen ystävä, puoliso, kollega, isä, työnantaja ja yhteistyökumppani Danny on ollut?

Jaa somessa

Vilho Lampi -museon vaihtuvissa kesänäyttelyissä on viime vuosien aikana nähty muun muassa useita yhteisnäyttelyitä, valokuvataidetta Onni Wiljami Kinnuselta sekä kuvitustaidetta Matti Pikkujämsältä ja Milla Paloniemeltä. 

Museo

Tila mahdollistaa lähestymisen taiteeseen monesta eri tulokulmasta ja toki Vanhaa Liminkaa idyllisempää näyttelypaikkaa on vaikea kuvitella. Vuoden 2023 aikana liitymme Museokortti-verkostoon, mikä mahdollistaa entistä laajemman näkyvyyden näyttelyille.

”Lisäksi näyttelytiloissa on ollut esillä niin nykyteknologiaa hyödyntävää kuin perinteisempää maalaustaidettakin”,

kertoo kirjasto- ja kulttuurijohtaja Janne Nevala.

Näyttelyaikaa haetaan sähköisellä hakulomakkeella 25.10.–31.12.2022. Mukaan liitetään näyttelysuunnitelma, ansioluettelo ja hakemusta tukevaa kuva-aineistoa, johon toivotaan ladattavien tiedostojen sijaan suoraa linkkiä.

Lähde Limingan kunta

spot_img