Uusi kirja miljardiluokan rikollisorganisaatiosta

Aiheeseen liittyvää

Minerva Kustannus: Muotiluomuksia natseille

Lucy Adlingtonin kirja Auschwitzin ompelijattaret kertoo vaikuttavan tositarinan naisista, jotka ompelivat natseille viimeisen muodin mukaisia asuja säästyäkseen kuolemalta.

Boreal Nuance: Northern Crown julkaistaan 20.5.2022 – maailman muuttuessa kappale sai uuden merkityksen

Ajoittain grungehtava mutta aina melodinen jyväskyläläisbändi äänitti kappaleen hyvissä ajoin. 

Linnanniemestä tulee Turun ensimmäinen taidekaupunginosa

Taideohjelman laatii julkiseen taiteeseen ja rakennetun ympäristön taidekoordinaatioon erikoistunut konsulttiyhtiö Frei Zimmer.

Tietokirja kertoo herkullisia tarinoita huijauksista ja bluffeista

Turhamaisuus ja oman edun tavoittelu houkuttelevat huijauksiin, mutta joskus hämäyksillä pelastetaan jopa ihmishenkiä. Hyvää tarkoittavakin voi joutua petoskierteen pyörteisiin.

Kiihkeä tietokirja kertoo eurooppalaisista jalkapalloheimoista

Mitä jalkapalloseuran kannattaminen merkitsee? Yksitoista legendaarista otteluparia avaa näkymän Euroopan historiaan ja risteäviin identiteetteihin.

Jaa somessa

Italialainen mafiaorganisaatio hallitsee Euroopan kokaiinikauppaa ikiaikaisten rituaalien siivittämänä.

Anton Montin kirja ’Ndranghetasta kertoo perinteitä ja rituaaleja kunniottavasta sukuyhteisöstä, joka johtaa miljardiluokan rikollisorganisaatiota. Parhaillaan järjestöä vastaan käydään Italiassa oikeutta ja syytettynä on yli 350 henkilöä.

Kirja Anton Montilta

’Ndrangheta-liiga

’Ndrangheta on mafiajärjestö, jonka jäseniä velvoittaa monisatavuotiset perinteet ja moraalikäsitys. Tähän vahvaan moraalikäsitykseen tosin mahtuvat huumekaupan lisäksi kidnappaukset, murhat, sekä mafiasodat, joiden uhrimäärä lasketaan tuhansissa.

Miksei rikollisjärjestöstä, joka vastaa lähes yksin Euroopan kokaiinimarkkinoista, tiedetä juuri mitään? Miksi monet tavalliset Etelä-Italian asukkaat uskovat, että mafia pitää heistä paremmin huolta kuin kunta, poliisi tai Italian valtio? Miten ’Ndrangheta yhdistää tiukat säännöt, uskonnollisen kuvaston ja salaseuramaiset rituaalit väkivaltaiseksi rahantekokoneeksi?

Anton Montin Maailman vaarallisin rikollisjärjestö ’Ndrangheta on kattava tietokirja Calabrian seudun mafiasta, piskuisesta San Lucan kylästä maanalaisine bunkkereineen ja kunnian miehistä, jotka luottavat vain toisiinsa.

Suomalais-italialainen Anton Monti

Anton Monti on suomalais-italialainen tietokirjailija, joka on syntynyt Helsingissä ja asunut Roomassa vuodesta 1969 vuoteen 1988. Hän on julkaissut useita tietokirjoja, joista viimeisin oli Minne menet, Italia? (2019).

Anton Monti: Maailman vaarallisin rikollisjärjestö ’Ndrangheta, 256 sivua.

Painettu kirja julkaistaan 15.9. (Nyt saatavilla)
Äänikirja julkaistaan 1.10.

spot_img