Uusi kirja miljardiluokan rikollisorganisaatiosta

Aiheeseen liittyvää

Kotimainen Hard Rock -yhtye Jimbo’s Garage julkaisi Dreamer musiikkivideon

Kotimainen hard rock bändi Jimbo's Garage on julkaissut musiikkivideon...

Runouden taikaa Kulttuurikeskus PiiPoon Runo-olohuoneessa

Kulttuurikeskus PiiPoossa juhlitaan Kirsi Kunnaksen juhlavuotta interaktiivisella Runo-olohuone-näyttelyllä.

Emotion visa: PMMP vs Maustetytöt

Tänään kisailussa on Emotion visan historian ensimmäinen kaksintaistelu. Testaa...

Opi saksofonin saloja – Arto Moisalan uusi opas puupuhaltimille

Arto Moisalan opas saksofonin soiton opetteluun on julkaistu – teos tarjoaa opit niin aloittelijoille kuin konkareillekin.

KUTSU medialle: Kokeilevaa konkretismia ja Monika Sosnowskaa EMMAssa

EMMA esittelee Kokeileva konkretismi -kokoelmanäyttelyn, jossa konkretismi herää eloon yli viidenkymmenen taiteilijan teoksissa.

Jaa somessa

Italialainen mafiaorganisaatio hallitsee Euroopan kokaiinikauppaa ikiaikaisten rituaalien siivittämänä.

Anton Montin kirja ’Ndranghetasta kertoo perinteitä ja rituaaleja kunniottavasta sukuyhteisöstä, joka johtaa miljardiluokan rikollisorganisaatiota. Parhaillaan järjestöä vastaan käydään Italiassa oikeutta ja syytettynä on yli 350 henkilöä.

Kirja Anton Montilta

’Ndrangheta-liiga

’Ndrangheta on mafiajärjestö, jonka jäseniä velvoittaa monisatavuotiset perinteet ja moraalikäsitys. Tähän vahvaan moraalikäsitykseen tosin mahtuvat huumekaupan lisäksi kidnappaukset, murhat, sekä mafiasodat, joiden uhrimäärä lasketaan tuhansissa.

Miksei rikollisjärjestöstä, joka vastaa lähes yksin Euroopan kokaiinimarkkinoista, tiedetä juuri mitään? Miksi monet tavalliset Etelä-Italian asukkaat uskovat, että mafia pitää heistä paremmin huolta kuin kunta, poliisi tai Italian valtio? Miten ’Ndrangheta yhdistää tiukat säännöt, uskonnollisen kuvaston ja salaseuramaiset rituaalit väkivaltaiseksi rahantekokoneeksi?

Anton Montin Maailman vaarallisin rikollisjärjestö ’Ndrangheta on kattava tietokirja Calabrian seudun mafiasta, piskuisesta San Lucan kylästä maanalaisine bunkkereineen ja kunnian miehistä, jotka luottavat vain toisiinsa.

Suomalais-italialainen Anton Monti

Anton Monti on suomalais-italialainen tietokirjailija, joka on syntynyt Helsingissä ja asunut Roomassa vuodesta 1969 vuoteen 1988. Hän on julkaissut useita tietokirjoja, joista viimeisin oli Minne menet, Italia? (2019).

Anton Monti: Maailman vaarallisin rikollisjärjestö ’Ndrangheta, 256 sivua.

Painettu kirja julkaistaan 15.9. (Nyt saatavilla)
Äänikirja julkaistaan 1.10.

spot_img