Wakener: Lord of Worms

Aiheeseen liittyvää

The Record Of My Life #29: The Smashing Pumpkins – Mellon Collie and the Infinite Sadness

Joni Karvinen on kitaristi ja musiikintekijä, joka suhtautuu musiikkiin...

Viikon Kovin Biisi: VKB 10/24

Nämä kilpailijat kisaavat Viikon Kovimman Biisin tittelistä. Katso yksityiskohdat tästä.

Kohtaa sisäinen lapsesi: Katja Frangen voimakortit

Kirjailija ja henkinen valmentaja Katja Frange esittelee voimakortit auttamaan sisäisen lapsen kohtaamisessa ja tunnehaavojen parantamisessa.

Julkisivujen takaa paljastuu työmaaelämän värikäs historia

Tuomas Marjamäen kirja 'Julkisivun takaa' tuo lukijoille yli 300 julkisivuremonttien tarinaa koomisista kommelluksista traagisiin tapahtumiin.

Vuoden 2023 kaunein kirja on valittu

Liisa Kallion Kädellisten sukua – Piirroksia ihmisyydestä on valittu vuoden 2023 kauneimmaksi kirjaksi. Kirja on ihailtava esimerkki taitavasta suunnittelusta ja käsityöstä.

Jaa somessa

Toimitustamme lähestyi postitse helsinkiläinen melodista death metallia soittava Wakener bändi uuden sinkkunsa tiimoilta. Kappale on lohkaisu on Wakenerin tulevalta EP:ltä Bodies, joka julkaistaan perjantaina 24.3.2023. Eipä selvässä asiassa muuta, kuin luurit päähän ja biisi soimaan.

Kappale alkaa rumpujen kolistelulla, joka saa pian seurakseen murean säröbasson. Intro jatkuu harmoniakitaroilla, jotka esittelevät kappaleen kantavan teeman. Sama teema jatkuu pienellä varioinnilla komppikitaralla, josta biisi saadaan nopeasti vauhtiin. Kappaleen yleissointi
on oikein tasapainoinen ja hyvä. Biisin riffittely on hyvää, soitto ja ennen kaikkea laulaja on kaikin puolin uskottavan kuuloinen. Kertosäkeistössä komppikitarat soittavat pitkiä sointuja, kun teemamelodia soi taustalla. Ehkä ei täysin odottamatonta, mutta miksipä toimivaa kaavaa muuttamaankaan, kun se toimii näin hyvin.

The lord of worms speaks again!

spot_img