Wakener: Lord of Worms

Aiheeseen liittyvää

Wishing Well: Space Invaders

Helsinkiläinen perinteistä heavyä soittava Wishing Well on julkaissut toisen...

Nemi: Onni onnettomuudessa

Norjalaisen Lise Myhren piirtämän Nemi -sarjakuva-albumin lukeminen pitkän tauon jälkeen on todellakin kuin törmäisi vanhaan hyvään ystävään.

Haastateltavana Rock- ja Hip Hop musiikkia soittava yhtye, Attitude

Tällä kertaa tutustumme Rock- ja Hip Hop musiikkia soittavaan riihimäkeläiseen yhtyeeseen, nimeltä Attitude.

Arvostelussa Rat Trap – Sulla ei aikaa oo (EP)

"Nyt ollaan siis perusasioiden äärellä ja näinä aikoina, mitä...

Ahven-yhtyeen paluu

Toimitustamme lähestyi Ahven-yhtye, joka on tehnyt paluun 2021 noin viidentoista vuoden tauon jälkeen. Yhtyeen kokoonpano ja roolit ovat edelleen samat kuin ensimmäisen tulemisen (1999-2005) aikaan.

Jaa somessa

Toimitustamme lähestyi postitse helsinkiläinen melodista death metallia soittava Wakener bändi uuden sinkkunsa tiimoilta. Kappale on lohkaisu on Wakenerin tulevalta EP:ltä Bodies, joka julkaistaan perjantaina 24.3.2023. Eipä selvässä asiassa muuta, kuin luurit päähän ja biisi soimaan.

Kappale alkaa rumpujen kolistelulla, joka saa pian seurakseen murean säröbasson. Intro jatkuu harmoniakitaroilla, jotka esittelevät kappaleen kantavan teeman. Sama teema jatkuu pienellä varioinnilla komppikitaralla, josta biisi saadaan nopeasti vauhtiin. Kappaleen yleissointi
on oikein tasapainoinen ja hyvä. Biisin riffittely on hyvää, soitto ja ennen kaikkea laulaja on kaikin puolin uskottavan kuuloinen. Kertosäkeistössä komppikitarat soittavat pitkiä sointuja, kun teemamelodia soi taustalla. Ehkä ei täysin odottamatonta, mutta miksipä toimivaa kaavaa muuttamaankaan, kun se toimii näin hyvin.

The lord of worms speaks again!

spot_img