Wakener: Lord of Worms

Aiheeseen liittyvää

Sähköistynyt K3-yhtye herää ja julkaisee digisinkun

Rock- ja heavypiireissä pitkään vaikuttaneen laulaja-biisintekijä Kari Pikkujämsän kipparoimaK3-yhtye...

Runouden taikaa Kulttuurikeskus PiiPoon Runo-olohuoneessa

Kulttuurikeskus PiiPoossa juhlitaan Kirsi Kunnaksen juhlavuotta interaktiivisella Runo-olohuone-näyttelyllä.

Emotion visa: PMMP vs Maustetytöt

Tänään kisailussa on Emotion visan historian ensimmäinen kaksintaistelu. Testaa...

Opi saksofonin saloja – Arto Moisalan uusi opas puupuhaltimille

Arto Moisalan opas saksofonin soiton opetteluun on julkaistu – teos tarjoaa opit niin aloittelijoille kuin konkareillekin.

KUTSU medialle: Kokeilevaa konkretismia ja Monika Sosnowskaa EMMAssa

EMMA esittelee Kokeileva konkretismi -kokoelmanäyttelyn, jossa konkretismi herää eloon yli viidenkymmenen taiteilijan teoksissa.

Jaa somessa

Toimitustamme lähestyi postitse helsinkiläinen melodista death metallia soittava Wakener bändi uuden sinkkunsa tiimoilta. Kappale on lohkaisu on Wakenerin tulevalta EP:ltä Bodies, joka julkaistaan perjantaina 24.3.2023. Eipä selvässä asiassa muuta, kuin luurit päähän ja biisi soimaan.

Kappale alkaa rumpujen kolistelulla, joka saa pian seurakseen murean säröbasson. Intro jatkuu harmoniakitaroilla, jotka esittelevät kappaleen kantavan teeman. Sama teema jatkuu pienellä varioinnilla komppikitaralla, josta biisi saadaan nopeasti vauhtiin. Kappaleen yleissointi
on oikein tasapainoinen ja hyvä. Biisin riffittely on hyvää, soitto ja ennen kaikkea laulaja on kaikin puolin uskottavan kuuloinen. Kertosäkeistössä komppikitarat soittavat pitkiä sointuja, kun teemamelodia soi taustalla. Ehkä ei täysin odottamatonta, mutta miksipä toimivaa kaavaa muuttamaankaan, kun se toimii näin hyvin.

The lord of worms speaks again!

spot_img