Taran uusin single: Noita

Aiheeseen liittyvää

The Record Of My Life #30: Apulanta – Ehjä

Vuosi oli 1996 ja maailma muuttui paljon, teinit eivät. Yhdeksänkymmentä luvun alun laman huippu alkoi hieman tasoittua, tosin seurauksista kärsitään vielä tänäkin päivänä. Talouden lisäksi lamalla oli suuri vaikutus myös kulttuuriin ja yleiseen ilmapiiriin, niin hyvässä kuin pahassa.

Laulu-Miehet juhlistaa 110 vuotta kutsuen uusia säveltaiteilijoita

Suomen tunnettu mieskuoro Laulu-Miehet juhlistaa 110-vuotista historiaansa kutsumalla kuusi uutta säveltaiteilijajäsentä.

Särkänniemen kesä käynnistyy Cyan Kicksin tahdissa

Särkänniemen huvipuiston kesäkausi alkaa 30.4. Cyan Kicks esiintyy vappupäivänä ja uusi Retro-pelihalli avautuu toukokuussa.

Pienen herrasmiehen kirjan uudistettu painos – Elämäntaitoja arkeen

Virve Obolgogianin tietokirja Pienen herrasmiehen kirja tarjoaa lukijalle arjen tilanteisiin soveltuvia käyttäytymisohjeita.

Murhia Pohjanmaalla -sarja saavuttaa Pohjoismaat ja Viron

Nilla Kjellsdotterin Murhia Pohjanmaalla -sarjan uusin osa leviää uusille markkinoille. Vaasan poliisista kertovien kiehtovien tarinoiden pariin pääsevät pian myös norjalaiset, tanskalaiset ja virolaiset lukijat.

Jaa somessa

Taran uusin single Noita on reilut viisi minuuttia mustaksi timantiksi puristettua rockvoimaa, joka räjähtää kuuntelijan korville ensimmäisestä soinnusta lähtien.

Laulaja Tuulan liidamana yhtye pyörittelee tarinaa syyttömyydestä, aikomuksista, uskomuksista ja tuomitsemisesta. Biisin universaali viesti sopii aikaan kuin aikaan, kuten viime aikojen keskusteluistakin voi päätellä.

Noita

Noita on iso kunnianosoitus myös biisin säveltäjälle ja kitaristille Tomi Mannilalle, joka menehtyi kesken levyn teon. Bändi julkaisee loppuvuodesta 2022 täyspitkän levyn, joka pitää sisällään kymmenen raskaamman klassisen rokin helmeä, jollaisia et edes tiennyt enää tehtävän.

Musiikillisesti Tara liikkuu raskaamman hard rockin jäljissä. Mieleen ponnistaa sointujen ja riffien lomasta Deep Purplen ja Whitesnaken kaltaiset jättiläiset, mutta Tara täyttää askelmerkit hienosti omilla ehdoillaan.

Vantaalainen Tara luottaa jämäkässä suomirokissaan samoihin lääkkeisiin, mitä esimerkiksi Popeda, Peer Günt ja monet muut suomirokin kaanoniin aateloidut tarjoilevat.

Taran ehdoton kruununjalokivi on vokalisti Tuula, joka laittaa pojat ja miehet polvilleen ensimmäisestä lauseesta lähtien, eikä näitä vokaaleja ole myynnissä näissä bileissä kenellekään – sen verran tinkimättömästi kolistellaan.

”Kuka on kukin tuomitsemaan toisen ilman tarkempaa tietoa ihmisten omista tarkoitusperistä? Tätä on toistettu läpi historia, eikä siellä roviolla ole enää yhtään ylimääräistä tilaa tolpan juuressa”,

kuittaa Tuula biisin viestin.

Tara: Noita

Esittäjä: Tara
Kappale: Noita
ISRC: FI3TY2200001
Teosto: OK
Julkaisu: 2.9.2022
Kesto: 5:13

Säv.: Niko Liimatta, Tomi Mannila
San.: Tuula Saari-Mannila
Sov.: Tara
Tuotanto: Tara Rock Records
Äänitykset: Sonic Pump Studios
Miksaus: Nino Laurenne, Sonic Pump Studios
Masterointi: Svante Forsbäck, Chartmakers

Lähde Raate Music

spot_img