Rikollispomon leski kertoo uutuuskirjassa elämästään ammattirikollisena

Aiheeseen liittyvää

Laulu-Miehet juhlistaa 110 vuotta kutsuen uusia säveltaiteilijoita

Suomen tunnettu mieskuoro Laulu-Miehet juhlistaa 110-vuotista historiaansa kutsumalla kuusi uutta säveltaiteilijajäsentä.

Särkänniemen kesä käynnistyy Cyan Kicksin tahdissa

Särkänniemen huvipuiston kesäkausi alkaa 30.4. Cyan Kicks esiintyy vappupäivänä ja uusi Retro-pelihalli avautuu toukokuussa.

Pienen herrasmiehen kirjan uudistettu painos – Elämäntaitoja arkeen

Virve Obolgogianin tietokirja Pienen herrasmiehen kirja tarjoaa lukijalle arjen tilanteisiin soveltuvia käyttäytymisohjeita.

Weekend Festival paljastaa päälavan esiintyjät – ohjelma nyt täydellinen

Weekend Festival tuo elektronisen tanssimusiikin huiput eloisaan Espooseen. Pääesiintyjiä ovat Nicky Romero, R3HAB, Tiësto, Alan Walker ja monet muut.

Taideyliopisto tuo lavalle Tick, Tick… Boom! -musikaalin

Musikaali Tick, Tick… Boom! tuo Taideyliopiston opiskelijat lavalle ja tarjoaa 90-luvun rockmusiikin sävyttämän elämäntarinan.

Jaa somessa

Kale Puontin kirja Satu – Alamaailman rautarouva on karu ja naisnäkökulmansa vuoksi harvinaislaatuinen kuvaus rikollisesta elämästä ja sen seuraamuksista. Puonti tutustui pitkän rikoshistorian omaavaan Anderssoniin toimiessaan poliisina huume- ja järjestäytyneen rikollisuuden tutkinnassa ja on seurannut tämän elämän käänteitä jo 1980-luvulta lähtien.

Tarina ammattirikollisuudesta
Kirja Satu – Alamaailman rautarouva ilmestyy 11.11.2021.

Satu Andersson teki jo 15-vuotiaana kyseenalaista historiaa joutuessaan kautta aikain nuorimpana naisena vankilaan videoliikkeeseen tehdystä murrosta. Hän liittyi jäseneksi kovan luokan rikollisjengeihin jo nuorella iällä. Andersson alkoi myös käyttää ja myydä amfetamiinia ja pyörittää aina vain suurempaa huumekauppaa.

Andersson on viettänyt suurimman osan aikuisiästään vankilassa, missä hän on kasvattanut lapsiaankin: hänellä on kaksi tytärtä ja viisi lastenlasta. Hänen pitkäaikaisin aviomiehensä oli tunnettu rikollispomo Raimo Andersson, yksi rikollisjärjestö M.O.R.E.:n jäsenistä, joka surmattiin raa’asti kotipihallaan.

Kirjassa Andersson kertoo avoimesti värikkään elämänsä. Ääneen pääsee myös hänen lähipiirinsä; sisarukset, lapset ja ystävät. Kertomusta taustoittavat otteet Anderssonin vankilapäiväkirjasta, läheistensä kanssa käymästään kirjeenvaihdosta, lehtijutuista ja kuulustelupöytäkirjoista.

Kale Puonti: Satu – Alamaailman rautarouva
208 sivua | Saatavana painettuna, ääni- ja e-kirjana.

Lähde Bazar Kustannus

spot_img