KARU SELLI: Viimeinen liekki/Hei hei (Hiljaiset Levyt HIKS-080) 2023 7″

Aiheeseen liittyvää

The Record Of My Life #30: Apulanta – Ehjä

Vuosi oli 1996 ja maailma muuttui paljon, teinit eivät. Yhdeksänkymmentä luvun alun laman huippu alkoi hieman tasoittua, tosin seurauksista kärsitään vielä tänäkin päivänä. Talouden lisäksi lamalla oli suuri vaikutus myös kulttuuriin ja yleiseen ilmapiiriin, niin hyvässä kuin pahassa.

Laulu-Miehet juhlistaa 110 vuotta kutsuen uusia säveltaiteilijoita

Suomen tunnettu mieskuoro Laulu-Miehet juhlistaa 110-vuotista historiaansa kutsumalla kuusi uutta säveltaiteilijajäsentä.

Särkänniemen kesä käynnistyy Cyan Kicksin tahdissa

Särkänniemen huvipuiston kesäkausi alkaa 30.4. Cyan Kicks esiintyy vappupäivänä ja uusi Retro-pelihalli avautuu toukokuussa.

Pienen herrasmiehen kirjan uudistettu painos – Elämäntaitoja arkeen

Virve Obolgogianin tietokirja Pienen herrasmiehen kirja tarjoaa lukijalle arjen tilanteisiin soveltuvia käyttäytymisohjeita.

Pekka Kytömäelle Tampereen kirjallisuuspalkinto

Pekka Kytömäki palkittiin Tampereen kaupungin kirjallisuuspalkinnolla teoksellaan 'Historian pienmiehiä'.

Jaa somessa

Karu Sellista muistan, että tekivät yhden singlen vuonna -87. Pääpukari Pulsan muistan myös Jalla Jalla -yhteyksistä, siis ollut tekemässä yhtyeelle muutamia biisejä ja Lapin Kullat -yhtyeestä, jolta ilmestyi LP:kin. Niin eli Rovaniemeltä ollaan.

Nämä kaksi biisiä on äänitetty jo 1986 ja kyllä nämä siltä ajalta kuulostavatkin. B-puolesta tulee jotenkin mieleen vanha Juliet Jonesin Sydän ja biisi voisi olla parempi erilaisena sovituksena, siis suorempana, mistä olisi jätetty tuo minua aina ”hämäävä” ränttätänttä pois! Viimeinen liekki on paljon parempi ja mielenkiintoisempi kappale. En nyt sitä Replacementsia niin kauheasti siitä löydä, mistä saatteessa puhutaan, mutta siinä on tarttuva kertosäe ja selvästi vuoteen -86 sopiva melodiakulku. Siis mieleen tulevat enemminkin jotkin aussi- ja ruotsalaisbändit: mitään en nyt suoranaisesti saa päähäni, mutta ei kai kauhean harhaan mene, jos Ruotsista mainitaan vaikka Pushtwangers ja toiselta puolen maailmaa vaikkapa Screaming Tribesmen.

Basisti Hannu Kulusjärvi ja kitaristi Esa Kantola ovat mukana myös tuolla -87 vuoden sinkulla ja Kulusjärvihän meni myöhemmin Greenhouse AC:hen, rumpali Yrjö Zimmermann taas oli ennen Karu Sellia soittanut Aivoproteesissa.

V. Vahtera

spot_img
Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli