Heartbreak Boys tarjoaa romanttista viihdettä Heartstopperin ystäville

Aiheeseen liittyvää

Tampereella musisoidaan syksyllä uuteen tahtiin

Suomen suurin yksityinen musiikkikoulu laajentaa toimintaansa Tampereelle, ja musiikinopetus aloittaa syksyllä 2024.

MANIFETSI 6 (lehti, 2024)

Tämä tuli sitten päätökseen. En ole ehtinyt lukemaan kuin vasta nuo kolme ensimmäistä punkkiin nojaavaa juttua, mutta selatessa ja sieltä täältä pätkiä lueskellessa tulin siihen johtopäätökseen, että tämä viimeinen numero on ehdottomasti sarjan paras, ei tunnu olevan kuin pari juttua, jotka jäävät kyllä väliin, tai ehkä, enhän jostain pesäpallosta mitään tajua, mutta miksei siitäkin sitten voisi…

Teurastamon kesä tarjoilee monipuolista ohjelmaa Helsingissä

Teurastamon kesä täyttyy moninaisista tapahtumista Helsingin sydämessä, joista nauttivat kaikenikäiset kaupunkilaiset.

Mirjam Helin -laulukilpailu kutkuttaa yleisön laulunhalua – juontajana Maria Ylipää

Mirjam Helin -laulukilpailu kutsuu yleisöä nauttimaan klassisen musiikin lahjakkuuksista ja yhteisöllisistä lauluilloista.

Laozi ja tekemättömyyden filosofia syntytaolaisuuden sydämessä

TaoLinin syväluotaava teos, Laozi ja tekemättömyyden taito, avaa ovia kiinalaisen ajattelun ja taolaisuuden maailmaan.

Jaa somessa

Jackin ja Naten kesäloma alkaa sydänsuruilla, mutta yhteinen matka voikin tuoda enemmän kuin koston makuista some-menestystä.

Kesäloma alkaa Jackille ja Natelle karusti, kun heidän poikaystävänsä jättävät heidät ja rakastuvat toisiinsa, levittäen onneaan häikäilemättä sosiaalisessa mediassa.

Poikien sisua kuitenkin riittää, ja he päättävät näyttää omilla some-tileillään, että heidän kesänsä on vieläkin mahtavampi.

He lähtevät matkalle, joka on täynnä kommelluksia, ja yhdessä heidän täytyy kohdata pettäneet ex-poikaystävät. Matkan varrella voi olla myös lääke sydänsuruihin.

’Heartbreak Boys’ tarjoaa annoksen romaania erityisesti ’Heartstopper’-fanien sydämiin, suomennettuna Lotta Sonnisen käsialalla.

Simon James Green, joka on tunnettu englantilainen kirjailija ja käsikirjoittaja, saapuu suomalaisten lukijoiden tietoisuuteen tämän teoksen myötä. Teos julkaistaan 15.2. ja on saatavilla myös ääni- ja sähkökirjana.

Lähde Kustannusosakeyhtiö Otava

spot_img